Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı İşletme Müdürlüklerinde İşletme ve Pazarlama Şube Müdürlüğü konuları ve özellikle üretimde standardizasyon konusunda Ocak ayından itibaren sürdürülen tatbikatlar tamamlandı.
Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel ve İşletme Pazarlama Şube Müdürü Muhittin Karakavuz’un yanı sıra İşletme Müdürleri, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri ve tüm depo memurları ile ölçü kesim memurlarının katılımıyla gerçekleştirilen tatbikatlar, 4 bölümde gerçekleştirildi.
Üretimde standardizasyon, üretimde karşılaşan sorunlar ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği tatbikatlarda, global satışlara önem verilerek, emvalin bozulmadan piyasaya arz edilmesi ve sınıflandırma üzerinde titizlikle duruldu, standartlara ve piyasa talebine uygun istiflerin yapılması özellikle vurgulandı. 
Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, yaptığı açıklamada, bu eğitimler sonunda piyasa talepleri doğrultusunda standartlara uygun kaliteli emval üretimini yüzde 15-20 oranında arttırmayı hedeflediklerini söyledi. (Haber Merkezi)