AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı ve 22 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek kongrede yeniden genel merkezin desteğiyle de aday olan Adem Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, delegeler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Öztürk, En kısa vadede hedefimiz Ereğli Belediyesi'ni artık AK Parti saflarına katmak ve Ereğli'yi hizmete boğmak. Bu aşk ve şevk ile yanıp tutuşuyoruz dedi.

22 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Kongresine sayılı günler kala başkan adayları delegelerle bir araya gelmeye devam ediyor. Mevcut başkan ve başkan adayı Adem Öztürk, önceki akşam Tepe Park Tesislerinde yemekli gerçekleştirilen toplantıda Yalı boyu ve Kepez delegeleri ile bir araya geldi.

KATILIM YÜKSEKTİ
AKP'li Belde Belediye Başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, delegeler ve partililerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda ilk konuşmayı İlçe Başkanı Adem Öztürk yaptı. Öztürk, Kurulduğu günden bugüne kadar mensubu olmaktan gurur duyduğum partimde 2011 yılı Ocak ayında göreve getirildim. 2006 Yılında İlçe Yönetiminde çeşitli kademelerde görev aldım. Benden önce görev yapmış arkadaşlarımız, dava arkadaşlarımız doruk noktaya ulaşmış bir parti bıraktılar.

ANLIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK
Bizlerde teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile 12 Haziran 2011 seçimlerine bu coşku ile girdik, çok şükür büyük gayret ile anlımızın akıyla da çıktık. 12 Haziran'dan sonra kendimize bir hedef koyduk. En kısa vadede hedefimiz Ereğli Belediyesi'ni artık AK Parti saflarına katmak ve Ereğli'yi hizmete boğmak. Bu aşk ve şevk ile yanıp tutuşuyoruz. İnşallah bunu mevlam bize nasip edecek. Siyasi partilerde seçimler bitmiyor görüldüğü gibi, Ereğli'de oyumuzu arttırarak bugünlere geldik. Bizler yükseltilen bayrağı daha yükseklere çıkarmak onların bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak daha ileriye götürmek görevini kendimize kabul ettirdik. Kongre süreçleri yaşanıyor. Bu süreçler bir ayrışma bölünme değil birliktelik sürecidir, yenilenme sürecidir.

GENEL MERKEZ
GÖRÜŞ BİLDİRDİ
Yorulan dava arkadaşlarımız gençlere daha iyi insanlara yerlerini bırakmasının vaktidir. 22 Ocak 2012 tarihinde ilçe teşkilatımızın kongresi yapılacaktır, delege seçimleri yapıldı, 433 delegesi belirlendi. Bu delegeler en iyi kadroları seçecek niteliktedirler. Sıkıntı olmaması adına birlikteliği devam ettirme adına Genel Merkezimiz de bir görüş bildirmektedir. Ankara'ya çağırıldık diğer arkadaşımız ile birlikte. Süreç değerlendirildi, her şey masaya yatırıldı tek liste halinde kongreye gidilmesi kararı alındı.

SEZER'İN EKİBİ
LİSTEYE GİRSİN
Tek listeyi sağlama görevi de bana ve ekibime verildi. Bu demek değildir ki sadece senin ekibin koysun bir listeyi olsun değildir. İbrahim Sezer arkadaşımıza da bu birlik ve beraberliğe kendi ekibinden destek yapma görevi verildi.
Bunun çalışmalarını sürdürüyoruz inşallah da sonuca ulaşacağız. En büyük görev İl Başkanlığı ve Bölge Koordinatörlüğüne düşmektir. Kongremiz birlik beraberlik edasında gerçekleştireceğiz. Kepez, Üçköy, Bayat, Terzi, Tepeören, Sucüllü, Bayat, Keşkek delegeleri ile beraberiz. Bölge bölge tüm delegelerimiz ile biraraya geliyor dertleşiyoruz, AK Parti'nin geleceğini şekillendirme adına neler yapılabilir bunları tartışıyoruz.
Çalışmalar bölge bazında da sürecektir. Bu coşku ile 2014 yılı Ereğlimize hayırlı olsun diyorum dedi.