Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele edecek temsilcimiz Kilimli Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Keçiörengücüspor maçının hazırlıklarına verilen bir günlük iznin ardından kendi tesislerinde devam ediyor.
Zonguldak'ın profesyonel liglerde tek takımı olan Kilimli Belediyespor, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) kalan 3 maçlık cezası nedeniyle Spor Toto 3'üncü Lig'de Keçiörengücüspor ile ilk hafta maçını Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) belirleyeceği tarafsız sahada Pazar günü saat 15.30'da oynayacak. 9 yıl aradan sonra çıktıkları profesyonel ligde başarıyı yakalamak isteyen sarı-siyahlı takım, Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde çalışmalarını günde yaptığı tek idmanla sürdürüyor. Ankara temsilcisi Keçiörengücüspor maçıyla 3'üncü Lig'de ilk hafta maçına çıkacak Kilimli Belediyepor, galibiyete odaklanmış durumda. Oyuncularını bu yönde maça hazırlayan Teknik Direktör Raşit Çalık, Galibiyete şartlandık. İlk haftaya galibiyetle başladığımız takdirde bizim için büyük bir moral kaynağı olacaktır dedi.

GALİBİYETE ŞARTLA

Artık lige odaklandıklarını belirten Kilimli Belediyespor Teknik Direktör Raşit Çalık, Keçiörengücüpor ile oyna yacağımız maçın haftasına girdik. Tem polu bir çalışmanın ardından sadece tek düşüncemiz maçı kayıpsız geçmek. Zor bir 6 hafta bizi bekliyor. Geçen sezondan kalan ceza nedeniyle 3 maçımızı dışarıda oynayacağız. Deplasmanlarda oynamaya bir alıştık. Gereken neyse onu yapacağız. Geçen sezonda olduğu gibi deplasmanlardan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Oyuncularımı bu konuda galibiyete şartladım. İlk haftaya galibiyetle başladığımız takdirde, bizim için büyük bir moral kaynağı olacaktır dedi.