Bahçeli'nin A Takımı belli oldu Bahçeli'nin A Takımı belli oldu

İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili adayı Evrim Balbaloğlu, TTK bünyesindeki maden ocaklarında çalışan maden işçileri ve sanayi esnafını ziyaret etti. Ziyaretlere ilişkin yapılan yazılı açıklama şu şekilde: 


EN ZOR MESLEĞİ MADENCİLİK
"Dünyanın en zor ve meşakkatli mesleği; Madencilik. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri çalışmaları kapsamında günümüzün büyük bölümünü, Zonguldak’taki Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) bünyesindeki maden ocaklarında çalışan madencilerimize ayırdık.  TTK Üzülmez Müessesesi Müdürlüğünde, ocaktan çıkmalarının ardından dinlenmeye geçen maden işçilerimizle bire birer görüşerek ellerini sıktık, sohbetlerde bulunduk. Verdikleri ekmek mücadelesinin yüzlerine, ellerine yansımış haliyle görüştüğümüz Madenci kardeşlerimizin sorunlarını dinledik. Millet İttifakı ve İYİ Parti olarak iktidara geldiğimizde, TTK ve çevrimizdeki özel maden sektörüne ilişkin hayata geçirmeyi planladığımız hedeflerimizi anlattık. Yerin yüzlerce metre altından çıkardıkları ekmekleri ile ülke ekonomisine sağladıkları katkının ölçülemez olacağı madencimizin Rabbim ayağına taş değdirmesin, kazalardan, belalardan korusun. Her türlü zorluğa rağmen gösterdiği sıcak ilgi, güleç yüzü dolayısıyla tüm madencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

SANAYİ ESNAFIMIZ ZOR DURUMDA
Zonguldak’taki çalışmalarımızı, Sanayi Bölgesi esnafını ziyaretle sürdürdük. 
Kapısını her çaldığımız iş yerinde gerek sahipleri, gerekse çalışanlarının ilgisi ile ne kadar mutlu olduysak, yaşadıkları zorluk ve sorunlarını dinledikçe bir o kadar üzüldük. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi, Milletvekili seçimlerinde de Sayın Meral Akşener Liderliğindeki İYİ Parti’nin birinci parti olarak Meclis’e girmesinin ardından, Türkiye’de yeni ve umut dolu bir dönemin başlayacağı sözünü tüm esnafımızı bir kez daha tekrarladık. 21 yılı adeta ‘heba’ edilen Türkiyemiz’de; aynı zamanda Cumhuriyetin ikinci yüz yılına gireceğimiz bu yıldan itibaren yeniden şahlanarak ve çok kısa sürede refahın, huzurun, birlikteliğin yaşanması için her şeyin ‘İYİ’ olacağını vurguladık."

WhatsApp Image 2023-04-28 at 14.02.41WhatsApp Image 2023-04-28 at 14.02.40WhatsApp Image 2023-04-28 at 14.02.41 (1)WhatsApp Image 2023-04-28 at 14.02.40 (1)WhatsApp Image 2023-04-28 at 14.02.40 (2)