Kdz.Ereğli'de bir aracın sıkıştırdığı motosiklet sürücüsü kaza yaptı. Polisler gelmeden kaçmaya çalışan motosiklet sürücüsünün ehliyetsiz ve alkollü olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Ereğli'nin çarşı merkezinde plakası alınamayan bir araç, motosikleti dar yolda sıkıştırdı. Motosiklet sürücüsü Tolga Akman (19), aracın kendisini sıkıştırması sonucu motorun dengesini kaybederek düştü. Kazayı gören mahalle halkı durumu polise bildirdi.

Kaza sonrası olay yerinden uzaklaşmaya çalışan Tolga Akman adlı motosiklet sürücüsünü polisler yakaladı. Ehliyeti olmadığı belirlenen sürücünün yapılan alkol muayenesinde de 61 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Akman polislere, "Yakında askere gideceğim. Beni araba sıkıştırdı. Ehliyeti de yakında alacaktım. Benim bir suçum yok ki. Beni neden durdurduğunuzu da anlayamadım." dedi.

Alkollü araç kullanmaktan 567 lira ceza kesilen sürücü, ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı ise mahkemeye sevk edildi. Trafik polisleri kestikleri cezayı sürücünün evine gönderdi. Kullanılmaz hale gelen motosiklet ise yediemine çekildi.