Kdz.Ereğli Belediyesi ve AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığından peşpeşe gönderilen mesajlarla vatandaşlar Devrim Bulvarı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde demokrasi nöbetine davet edildi.


AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığından saat 13.31'de gönderilen mesaj şu şekilde:

"Milli İradeye ve demokrasiye sahip çıkmak üzere demokrasi nöbetimiz 08.08.2016 bu gece saat 21.30'da Atatürk Anıtı önünde devam edecektir. Tüm Halkımızı davet ediyoruz. Mehmet Fatih Çakır, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı"


Kdz.Ereğli Belediyesi'nden saat 13.36'da gönderilen mesaj şu şekilde:

"Cumhurbaşkanı'mızın talimatı ile demokrasi nöbetlerine Çarşamba gününe kadar devam ediyoruz. Bu akşam saat 21.30'da Atatürk Anıtı önünde, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarımızı ve siz değerli Ereğli halkını demokrasi nöbetine davet ediyoruz. Op.Dr.Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı"


Ereğli Belediyesi'nin ev sahipliğinde Atatürk Anıtı önünde 15 Temmuz FÖTE darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetlerine katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuluyor. Kdz.Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün yanı sıra bazı müdürlüklerde çalışan aralarında taşeron işçilerin de bulunduğu görevliler çalışmaları ve özverileri ile demokrasi nöbetlerinin gizli kahramanları oldu.


(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)