Kdz.Ereğli'de Cumhuriyet'in kuruluşunun 87. yıldönümü kortej yürüyüşü ve Zerrin Özer konseri ile son buldu. İlçede yaklaşık bir buçuk saat kalan sanatçı, şarkılarıyla Ereğli halkını büyüledi. Ses sistemi aksilikleri de yaşayan Zerrin Özer, görevli teknisyenlere tepki gösterdi.

"Hani Dünya Tatlısı" isimli şarkısı ile sahneye çıkan sanatçı, Ereğli halkından büyük alkış aldı. Şarkının bitiminin ardından bir konuşma yapan Zerrin Özer, havanın soğuk olmasına rağmen kendisini dinlemek için bekleyen Ereğli halkına, "Size kurban olurum" diyerek şükranlarını dile getirdi. Konuşmasının ardından konserine devam eden sanatçı Zerrin Özer, zaman ses teknisyenleri ile problemler yaşadı. Görevlilere kızan Özer, teknik ekibi Ereğli halkına şikayet etti. Yaşanan sorun nedeni ile özür dileyen Özer, "Bu zamana kadarki sanat yaşantımda böyle bir durumla karşılaşmadım. Bırakın vokallerimi ben kendi sesimi duyamıyorum. Ben sahnede dans etmem, şiir okumam, çünkü ben şarkı söylerim. Fakat bugün inanılmaz derece de söyleyemiyorum. Bu nedenle de sevginize sığınıyorum" dedi.

Zerrin Özer, sahne çıkışında kendisine soru sormak isteyen basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Konserin bitimi ile Ereğli halkı da evlerinin yolunu tuttu.