Erdemir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

İlkokul öğrencileri Batu Galin, Görkem Teneke, İrem Küçüktaş tarafından İngilizce, Almanca ve Türkçe program akışı sunuldu.



Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlkokul Müdürü Funda Makas gerçekleştirdi.

Okulun, spor ve sanat etkinliklerine ciddi ağırlıklar verdiğine değinen Makas, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Spor ve sanat etkinlikleri okulumuzda çok önemlidir. İnsanın olduğu her yerde sanat vardır. Sanat, insanın duygu ve düşüncelerini herhangi bir araç ile şekle yansıtmadır. Sanat denilince akla güzellik gelir, güzellik denilince biz öğretmenlerin aklına öğrencilerimiz gelir. Sanat doğada var olan güzelliği ortaya koymaktır. Öğrencilerimiz de bugün kendi doğalarında kendi özlerinde var olan güzelliği ortaya çıkarmak için program hazırladılar"

Yıl içerisinde sınıflar arası düzenlenen çeşitli etkinliklerde dereceye giren sınıfların öğretmenlerine TED Koleji Vakıf Yöneticisi Mesut Avcı, Genel Koordinatör Ramazan Yıldırım, İlkokul Müdürü Funda Makas tarafından kupa ve madalyaları verildi.

1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrenceleri tarafından hazırlanan programda, "Açılış dansı valse, TED Çocuk Kulübü Korusu, Mavi Gezegen 3. Sınıf Korosu, Cici Kızlar, M.F.Ö, Spice Girls, Queen, Step Dans, Athena, Bruno Mars, Hepsi, Jimnastik, Barış Manço, Haim, Beyaz Kelebekler, Komedi Dans Üçlüsü, Valse, I Will gösterileri büyük beğeni topladı.

Genel Koordinatör Yıldırım da kapanış konuşmasında, TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerinin performansından büyük mutluluk duyduklarını belirtti, velilere desteklerinden ötürü teşekkür etti. 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)