CHP Kdz.Ereğli İlçe Örgütü, 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek referandum öncesi sorumluluk alanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı, AKP Anayasasına “hayır” kampanyasını Çaylıoğlu, Ormanlı ve Kaptaş’da sürdürdüklerini açıkladı.

Balcı, geçtiğimiz günlerde Çaylıoğlu Beldesini gezdiklerini bu gezi sırasında hem referanduma hayır için broşür hem de Ramazan imsakiyesi dağıttıklarını bu etkinliğin ardından geçtiğimiz günlerde Yeşiltepe-Kepez yolunda yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden genç kızın cenazesine katıldıklarını açıkladı.

Balcı açıklamasında, “Ormanlı Beldesi ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarımız ile görüşüp, broşür, imsakiye dağıtarak neden “hayır” oyu kullanmalarını gerektiğini anlattık. Ormanlı Belediye Başkanımız Yaşar Sever’i de ziyaret ederek bir süre gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Daha sonra Bölücek ve Yaraşlıyörük Köylerine ardından da Kaptaş pazarını ziyaret ederek çalışmalarımızı sürdürdük. Halkın gösterdiği ilgiden son derece memnunuz” sözleri ile konuştu.