Kozlu beldesine bağlı Kızılcakese ve Uzungüney köylerinde Fatih Halk Eğitim Merkezine bağlı kursiyerlerin el nakışları sergisinin açılışı yapıldı.
Açılışa, Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir ve beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin ve şube müdürleri, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer katıldı.
Açılış konuşmasını Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Gülizar Yılmaz yaptı. Yılmaz yaptığı konuşmada “Bizler Fatih Halk Eğitim Merkezi olarak bütün faaliyetlerimizde yetişkin eğitiminin sorumluluk istediğinin bilinci ile hareket ettik ve etmeye devam ediyoruz. İnsanlara yararlı bir şey yapmanın görev değil bir zevk oldu” dedi.
Sergi salonunu gezen katılımcılar kursiyerlerin el emeklerini dikkatle incelediler. Özellikle kursiyerlerle tek tek sohbet edip, nakış teknikleri hakkında bilgiler alan Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, başarılarından dolayı kursiyerleri tebrik etti.  Kursiyerlerin, el nakışları sergisi açılışının ardından hazırladıkları ikramlardan da tadan katılımcılar, ardından Kızılcakese İlköğretim Okulu’nda bulunan Anaokulunun açılışını gerçekleştirdiler. Açılış öncesinde de Fatih Halk Eğitim Merkezine bağlı folklor ekibi gösterilerini sergiledi. Uzungüney köyünde açılan el nakışları kursunun açılışını ise, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman gerçekleştirdi.