Devrek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 2010-2011 Öğretim Yılı Yıl Sonu El Nakışı Sergisi protokol ve davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Devrek Baston Sarayında düzenlenen El Nakışı Sergisinde usta öğretici Tülay Kesimer tarafından verilen eğitimlerde toplam 15 kursiyer 2010-2011 Öğretim Yılı içerisinde hazırladıkları ürünleri düzenlenen sergi ile davetlilerin beğenisine sundular.
Düzenlen sergi açılışında konuşan Devrek Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mahmut Uzar, ”2010-20110 eğitim dönemi içerisinde kurumumuz tarafından verilen kurslarda başarılı çalışmalara imza atarak bugünkü sergiyi hazırlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimiz tarafından bu dönem içerisinde 7 Karma Sergi hazırlandı bu sergilerimiz çeşitli yer ve tarihlerde açılışı yapılarak vatandaşlarımızın beğenisine sunulmaya devam ediliyor” dedi. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ise,”Öncelikle bu güzel eserleri hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum. Kursiyerlerimiz çok ince ve güzel örnekler hazırlayarak özelliklede göze hoş gelen el emeği göz nuru eserler hazırlamışlar.
Bu benim Belediye Başkanlığım içinde ilk açılışım inşallah uğurlu gelir” dedi. Düzenlenen programın ardından verilen kurslarda başarılı olan kursiyerlere Belediye Başkanı Mustafa Sermeci ve diğer protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi.