Devrek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 2010-2011 Öğretim Yılı Yıl Sonu Dikiş ve Nakış  Sergisi  protokol davetliler tarafından büyük beğeni topladı.
Devrek Atatürkçü Düşünce Derneği salonunda düzenlenen Dikiş ve Nakış alanındaki Karma Sergide usta öğretici Lale  Sevinç tarafından verilen eğitimlerde toplam 18 kursiyer 2010-2011 Öğretim Yılı içerisinde hazırladıkları ürünleri Öğretmen ADD salonunda düzenlenen sergi ile davetlilerin beğenisine sundular.
Düzenlen sergi açılışında konuşan Devrek Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mahmut Uzar,”2010-20110 eğitim dönemi içerisinde kurumumuz tarafından verilen kurslarda başarılı çalışmalara imza atarak bugünkü sergiyi hazırlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimiz tarafından bu dönem içerisinde 7 Karma Sergi hazırlandı bu sergilerimiz çeşitli yer ve tarihlerde açılışı yapılarak vatandaşlarımızın beğenisine sunulmaya devam edecektir” dedi. Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Bozkurt, ise,” Öncelikle bu güzel eserleri hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum. Kursiyerlerimiz çok ince ve güzel örnekler hazırlayarak özelliklede göze hoş gelen el  emeği göz nuru eserler hazırlamışlar. Kendilerini bu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, bu tür başarılı çalışmaların devamını diliyorum” dedi.
Düzenlenen programın ardından verilen kurslarda başarılı olan kursiyerlere Belediye Başkan yardımcısı Çetin Bozkurt ve diğer protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi. ADD salonunda düzenlenen açılışı yapılan sergiye Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Bozkurt,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Devrek Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mahmut Uzar,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gün Albayrak, Belediye Yazı İşleri Müdürü Semra Taşkaya, Nüfus Müdürü Ece Erten, Devre ADD Başkanı Murat Altınok, CHP İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, şube müdürleri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.