AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı Aralık ayı ilçe danışma meclis toplantısı, parti binasında gerçekleştirildi. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, il genel meclis üyeleri, bazı belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları, belde başkanlarının yanı sıra partililer katıldı.


ŞEHİTLER İÇİN BAŞSAĞLIĞI
Divan Başkanlığını Ömer Erbay’ın yaptığı ilçe danışma meclis toplantısında konuşan AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, sözlerinin başında ülke içindeki terör olaylarında ve Suriye'de devam edem Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında şehit olanlar için rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Çakır, AK Parti olarak Ereğli'deki çalışmaların devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

“20 ADET İŞ MAKİNESİ İLE ÇALIŞIYOR”
“Ereğli-Devrek yolunda soğuk hava şartlarına rağmen çalışmalar başladı. İşi alan firma 20 adet iş makinesi ile çalışmalarını sürdürüyor. Bu taraftaki çalışmaları da biz takip ediyoruz. Ereğli-Zonguldak yolu yine hava şartları müsade ettiği müddetçe devam ediyor.
BUTİK HASTANE
Bir Butik Hastane söylemiştik Kırmacı'ya belediyemizin devrettiği yer ile ilgili onun da devir teslimi yapıldı Sağlık Bakanlığına; çalışmalar sürüyor. Okullarımız devam ediyor. Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu inşaatımız devam ediyor. Onun yanında Mesleki Eğitim Merkezi, İmam Hatip Kız Lisesi, Yazıcılar İlkokulu bunların hepsi yürüyor.
HEMA’YA TALEP GELECEK
Sayın Milletvekilimiz dün bir açıklama yaptı kendilerine Ereğli ve Zonguldak halkı adına bir kez daha teşekkür ediyoruz. Eski HEMA'nın işlettiği Alacağzı maden sahaları için iki sefer ihaleye çıkmıştık. Bunların da teşvik kapsamına alınarak bir an önce yeniden ihaleye çıkıp teşvik kapsamında olduğundan dolayı da talep geleceği kanaatindeyiz. Bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz. Onun yanında üniversite ile ilgili çalışmalar da devam ediyor. Üniversite için tahsis edilen Eski Devlet Hastanesi'ndeki binalar yıkılıyor, inşallah üniversite konusunda da Ereğli’miz hak ettiği yerde olacak”
(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)