Hüsamettin Cindoruk’un DP’nin Genel Başkanlığına getirilmesini değerlendiren Ali Uzun “İnşallah sağ da bütünlük sağlanır” dedi.

 

Siyasal düşüncesi her ne olursa olsun Başkent Üniversitesi başta olmak üzere Ankara’da Zonguldaklıların ilk kapısı olmayı sürdüren DYP’nin Zonguldak eski Milletvekillerinden Ali Uzun ile Gazeteniz Önder’in Köşe Yazarlarından Birol Karadeniz’in kızı Özlem Karadeniz’in Özgür Tunç ile yaşamını birleştirdiği nikah töreninde karşılaştık.

 

Ali Uzun’a DP kongresini, yeni genel başkan Hüsamettin Cindoruk’u  ve Zonguldaklılara bir mesajı olup olmadığını sorduk.

 

Bakın Ali Uzun neler söyledi:

 

“Demokrat Parti’nin yapmış olduğu son kongre, partimize ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. İyi bir kongre oldu, seviyeli geçti. Sayın Hüsamettin Cindoruk siyasetin içerisinden gelen siyaseti bilen bir büyüğümüz. Ben Demokrat Parti’nin kendi şahsi etrafında toplanacağına inanıyorum. Kendisinin bir projesi var. Anavatan Partisi ile birleşme süreci içerisinde bir çalışması var. Bizim dönemimizde biz bunu neticelendiremedik Mehmet Ağar ve Erkan Mumcu zamanında. İnşallah bu dönem bu gerçekleşir ve sağ’da bir bütünlük sağlanır.

İnanıyorum ki ileride Demokrat Parti eskiden olduğu gibi yine Türkiye’ye çok hizmetler edecektir. Kongrede açık açık Cindoruk ve ekibini destekledim. Zonguldak ile birlik beraberlik içerisinde olduk ve Cindoruk’un yanında yer aldık. İnşallah sonuç hayırlı olur diye düşünüyorum.

Bize düşeni biz her zaman yapmaya hazırız. Ben Ali Uzun olarak 24 saat olarak Zonguldaklı hemşehrilerimin emrindeyim bunu herkes biliyor. Partili partisiz ne olursa olsun beni siyasi görüşleri ilgilendirmiyor ben Zonguldak halkına hizmet etmeyi seviyorum. Çünkü bizi bu seviyeye Zonguldak halkı getirdi. Zonguldaklılara da sizin aracılığınızla sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.”