İstanbul-Söğütlüçeşme'de gerçekleştirilen buluşmada İstanbul'un çeşitli ilçelerinde yaşayan Armutlucumalılar her ilçeden bir sorumlu belirledi.

 Armutlucuma Civar Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şenol Akyol, bu tür toplantıların genişleyerek devam edeceğini belirtti.

Akyol, "Bugün İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimiz olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İleriki günlerde çok daha geniş katılımlı toplantılar düzenleyeceğiz. Bu toplantıda İstanbul'un çeşitli ilçelerinde yaşayan hemşerilerimizden sorumlular atadık. Bu sorumlu arkadaşlar sayesinde çok daha koordineli çalışmalarımızı yürütmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Akyol, şöyle konuştu: "Düzenlemiş olduğumuz toplantıya İşadamı Erol Aydın, Engin Aydın, Kader Çetin, Saban Doruk, Yeniköy Dernek Başkanı Asım Alkan, İstanbul Kdz. Ereğliler Derneği Kadıköy Şubesi   Başkan Yardımcısı Metin Kara, Zondef Yönetim Kurulu üyesi, Armağan Forklift sahibiİsmail Armağan, Kdz. Ereğli Armutlucuma Civar Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Fikret Kızmaz ve yaklaşık 200 Hemşehrimiz katıldı. 

Armutlucuma Civar Köyleri  Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak ile toplantıya katılan tüm hemşehrilerimize tek tek teşekkür ederiz."