Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği’nin Kadın kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, çalışan kamu personeli, ev hanımı ve kadınlara karanfiller dağıtıldı.

Dernekten konuyla ilgili yapılan açıklamada etkinlikle ilgili şu bilgi verildi:

8 Mart Dünya Kadınlar günü Türkiye genelinde olduğu gibi Ereğli’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kdz.Ereğli  Beşiktaş Taraftarları Derneği Kadın Kolları da çalışan ve ev hanımı bayanlarla birlikte kutladı. Dernek üyesi bayanların karanfil dağıttığı etkilikle ilgili konuşan Kadın Kollarından Sorumlu Berna Odabaşı, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bizlerde dernek üyesi bayanlar olarak hem kendimizin gününü hem de diğer kadınların günlerini kutlamak için bir çalışma planı hazırladık. Bu çerçevede başta kamu kurumunda çalışan bayanlar olmak üzere her kadına bir adet karanfil verdik. Onlarla sohbet etme imkânı da bulduk. Bu dileklerde tüm kadınların günlerini kutluyoruz” dedi.

Diğer yandan Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ise konuşmasında dernek üyesi olan ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladığını söyledi.