Ormanlı'da kilitli parke, beton ve sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Belde de alt yapının yanı sıra üst yapı çalışmalarına da ağırlık verildi. Belediye Başkanı Başol, 100 adet yeni çöp konteynırının beldenin belirli noktalarına konulmaya başlandığını bunun yanı sıra Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen bir aracın ise hasta nakil ve cenaze aracı olarak belde halkına hizmet vereceğini söyledi.

 

 

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, beldenin alt ve üst yapı sorunlarını çözüme kavuşturmanın yanı sıra yeni projelerle de halkı buluşturmak gayretinde olduklarını söyledi. Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, yaptığı açıklamasında, göreve geldikleri günden beri beldenin pek çok sorununu çözdüklerini belirtti.

BETON, PARKE, ASFALT...

Sarıkaya Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışmalarının belediye ekipleri tarafından büyük oranda tamamlandığını, bunun yanı sıra mahalle muhtarları ve vatandaşların taleplerine de belediyenin imkanları doğrultusunda cevap verdiklerini anlatan Başol şu ifadelere yer verdi:

"Gerek beton, gerek kilitli parke gerekse de sıcak asfalt ile vatandaşlarımızın yol sorununu büyük oranda beldemizde çözüme kavuşturduk. Belediyemizin imkanlarını halkımıza hizmet noktasında en iyi şekilde kullanabilmek için sürdürdüğümüz çalışmalarda önemli aşamalar kaydettik. Sarıkaya Mahallesi'nde karayollarından aldığımız ve belediye ekiplerimiz tarafından dökülen sıcak asfalt büyük oranda tamamlandı"

HASTA NAKİL VE CENAZE ARACI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kendilerine tahsis edilen 100 adet çöp konteynırının teslim alınarak belde içerisinde yerleştirilmeye başlandığını söyleyen Başkan Başol, Sağlık Bakanlığı tarafından da tahsis edilen 2007 model aracın belde de hasta ve cenaze nakil aracı olarak hizmet vermeye başlayacağını sözlerine ekledi.




(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)