Baro temsilcileri ve Alaplı TSO yönetimi Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde bölge için olumlu görüşler ortaya atıldı.

 

Zonguldak Barosu Başkanı Av. İbrahim Kerem Ertem, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr. Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Kalabalık bir avukat topluluğu ile birlikte makama çıkan Ertem’e, Belediye Meclis Üyeleri Nazım Erdoğan ve Adil Ateş ile birlikte Karadeniz Ereğli Hukukçular Derneği Başkanı Tayyar Kartal da eşlik ettiler.

 

“DESTEK OLMAYA HAZIRIZ”

Zonguldak Barosu’nda görevli meslektaşları ve şahsı adına temennilerini paylaşan Av. İbrahim Kerem Ertem, baronun son zamanlarda üzerinde durdukları bir proje hakkında da Başkan Uysal ile fikir alışverişinde bulundu. Hukuk adamlarının, demokratik ve hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasında önemli vazifeleri ifa ettiğini kaydeden Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Zonguldak Barosu’nun her projesinde üzerlerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi. Uysal, projelerdeki koordinasyonun sağlanması açısından Zonguldak Barosu ve Karadeniz Ereğli Belediyesi arasındaki ilişkilerin tesis edilmesinde Belediye Meclis Üyelerinden Nazım Erdoğan ve Adil Ateş ile irtibata geçebileceklerini kaydederek; “Gerek diğer belediye meclis üyelerimiz, gerek Sayın Erdoğan ve Sayın Ateş gerekse de Karadeniz Ereğli Hukukçular Derneği Başkanı Sayın Tayyar Kartal ile iletişim kurarak hazırladığınız her projede sizlere destek olmaya hazırız. Biz, 30 Mart’ta göreve seçilip 7 Nisan tarihinde faal olarak bu göreve başladıktan sonra parti rozetlerimizi bir tarafa bıraktık. Temel amacımız halkımızın her kesimine hak ettikleri hizmetleri en iyi şekilde sunmak ve bize ihtiyaç duyulduğu takdirde sivil toplum kuruluşlarımızın yanlarında yer almaktır” dedi.

 

TSO ZİYARETİ

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Zonguldak Barosu yöneticilerinin ardından Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (Alaplı TSO) yöneticilerini de ağırladı. Oda Başkanı Recep Ocak’ın yanı sıra odanın meclis başkan vekili Mustafa Yener ve çok sayıda yöneticinin de yer aldığı ziyaret yaklaşık on beş dakika sürdü. Ziyarette duygularını dile getiren Alaplı TSO Başkanı Ocak, Belediye Başkanı Uysal ve ekibine başarılar diledi. Alaplı ile Karadeniz Ereğli’nin bir bütün olduklarına işaret eden Ocak, her iki kentin gerek sosyal gerekse de ekonomik olarak kalkınabilmesi ve gerekli yatırımların kazandırılabilmesi için her kurum ve kuruluşun özveri ile çalışması gerektiğine vurgu yaptı. Ziyarette Alaplı TSO Başkanı Ocak Başkan Uysal’a Alaplı fındığı takdim ederken, son günlerde gerçekleştirdikleri tanıtım çalışmalarıyla Alaplı fındığının tüketimini ülke genelinde yaygınlaştırmaya çalıştıklarını söyledi.  Konuklarına nazik ziyaretleri ve temennileri için teşekkür eden Başkan Uysal da bundan sonraki hizmetlerinin de hayırlı olmasını dilediği TSO yöneticilerine başarı temennisinde bulundu. 

 

 

(Haber Merkezi)