AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, beraberinde Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Semih Durmuş ile birlikte Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı ve Akil İnsanlar Marmara Bölgesi Üyesi Ahmet Gündoğdu’yu makamında ziyaret etti.
Milletvekili Ulupınar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanımızı ziyaret ettim. Başkanımız, sendikal hayatın en başarılı isimlerinden biri. Başkanlığı süresince Memur-Sen üyelerinin yüzde 100 artışı sağlanmıştır. Memur-Sen olarak, çalışanların hakkını arayan ve koruyan, haksızlığa direnen kardeşlik hukukunun inşa ve ihya eden, kardeşlik hukukunun yaşayan modeli temsil etmektedirler. Ayrıca kendisi ‘Çözüm Süreci’ içinde Marmara Bölgesi sorumluları içinde yer alarak, çok önemli bir görevi üstlenmiştir. Kendisiyle ‘Çözüm Süreci’ ve gelişmeler üzerine bol bol sohbet etme fırsatını buldum. ‘Çözüm Süreci’ içerisinde Diyarbakır, Siirt, Batman’a ve yurt dışında Brüksel’e gittim. Oradaki vatandaşlarımıza süreci anlattım. Bizler terörün bitmesi için köprü görevi görüyoruz. 
Her türlü teröre karşıyız ve millet iradesinin yanındayız. Başkanım da, bizler de, artık kimsenin burnu kanasın istemiyoruz. Terörizmle mücadele için harcanan maddiyatın yatırımlara dönüştürülmesi ve ülkemizin daha da büyümesini istiyoruz” dedi.