Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ereğli Şubesi ve Kars Kafkas Folklor Derneği yeni yönetimlerini kabul etti.

 

 

Çay, Kaymakamlık makamında gerçekleşen ilk ziyarette ADD Şube Başkanı Semih Özkök ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Kurumlarda önemli olanın hizmet olduğunu belirten Kaymakam Çay, “Arkanıza baktığınızda hayırla yad edilen işler bıraktığınızı görüyorsanız başarılı olmuşsunuz demektir. Sizler de sanırım ikinci kez yönetim kurulu başkanlığına seçildiniz. Bu da başarılı olduğunuzun bir kanıtı. Ben gerek sizlere gerekse sizden önce görev yapan arkadaşlarınıza hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Özkök de yaptığı konuşmada, ADD'de bir dönem aktif yöneticiliğe ara verdiğini dile getirerek, “üyelerimizin teveccühüyle yeniden göreve geldik bu güvene layık olmaya ve üzerimize düşen hizmeti yerine getirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

“EREĞLİLİ SAYILIRIZ”

Çay, günün ikinci ziyaretinde bir süre önce yeni göreve gelen Kars Kafkas Folklor Derneği yönetim kurulu başkan yardımcısı Saim Kusay ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Kusay, ziyarette yaptığı konuşmada, “yeni yönetim olarak hem sayın kaymakamımızla tanışmak hem de yeni yılını kutlamak istedik. Bazı nedenlerden dolayı biraz gecikmeli bir ziyaret oldu. Bizler, Kars kökenli olmakla birlikte, uzun yıllardır Ereğli'de yaşamını idare ettirmiş, emekli olduktan sonra da Ereğli'de yaşamaya devam eden insanlarız. Bu açıdan Ereğlili sayılırız” diye konuştu.

Kaymakam Çay da ziyarette yaptığı konuşmada derneğin yeni yönetimine başarılar dileyerek, “nereli olduğumuzdan ziyade nerede olduğumuz önemli. Bu açıdan memleketin her yeri bizimdir. Nerede yaşıyorsak, orada hizmetlerimize devam etmeliyiz, her yeri kendimizin memleketi olarak görmeliyiz” dedi.