AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, köylere İl Özel İdaresi ekipleri tarafından 15 bin ton sıcak asfalt döküldüğünü bildirdi.

 

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, beraberinde İlçe Sekreteri Aynur Akcan ve köylerden sorumlu yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Engin ve Temel Meşe ile birlikte Çayırlı Bölgesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi alındı.

 

 

“GEREKEN ÖNEMİ GÖSTERİYORUZ”

Yunuslu köyünde İl Özel İdaresi ekiplerince yapımı devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Çakır,  muhtarlardan gelen talepleri yerinde gördüklerini ve bu talepleri karşılamaya çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: “Çayırlı bölgesinde de Yunuslu, İmranlar ve çevresinde köy yollarındaki bozukluk nedeniyle asfaltlama çalışmalarımız sürüyor. Bu yıl köylerimize 15 bin ton sıcak asfalt döktük. Buda eski parayla 1 trilyon 800 milyar Tl. Biz çarşı merkezindeki hizmetlerimize devam ettiğimiz gibi, köylerimize de gereken önemi gösteriyoruz. Yol, su, okul, ne gerekiyorsa, köydeki vatandaşlarımızın da, şehirdeki vatandaşlarımızın da yanındayız. Eksiklikleri yerinde görmek için geldik ama herşey çok güzel olmuş, emeği geçen herkese başta Bölge milletvekillerimize, valiliğimize, İl Özel idaresi ve Köy hizmetleri yetkililerimize teşekkür ediyorum. Köylerdeki çalışmalarımızı önümüzdeki dönemde artırarak sürdüreceğiz” dedi.

 

HİZMETLİ VE TEL ÖRGÜ ÇALIŞMASI

Yunuslu İlköğretim Okulunu da gezen Çakır, Okul Müdürü Pembe Gülsarı’dan bilgi aldı. Gülsarı, Okulun çevresindeki tel örgülerin yıpranması nedeniyle okul bahçesine çeşitli hayvanların girdiği ve bu nedenle çocukların korktuğunu belirterek, İlçe Başkanı Çakır’dan yardım istedi.  Okulun çevresinin yeniden kapatılmasının yanı sıra okulda hizmetli görevlendirilmesi için çalışma yapacağını açıkladı.

 

BAKANDAN SÖZ ALINDI

Çakır, ziyaret ettiği köylerde vatandaşlarla da bir araya gelerek taleplerini ve görüşlerini dinledi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın bölgeye yaptığı ziyarette, Çayırlı top sahasının çimlendirilmesi ve soyunma odalarının yapımı için söz aldıklarını da müjdeleyen Çakır, önümüzdeki yıllardan itibaren köylerde okullar yapılarak taşımalı eğitiminde kademeli olarak kaldırılacağını söyledi. Çakır’ın, Çayırlı bölgesindeki ziyaretlerine, Özel İdare Şantiye şefi Kaan Güçer, Yunuslu Köyü Muhtarı Rıfat Akdeniz, Çayırlı Köyü Muhtarı Ercan Aydın ve İmranlar Köyü Muhtarı Yılmaz Keskin ile İl Genel Meclis Üyesi Ali Tarakçı eşlik etti.