MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI UYSAL’DAN DOSYALARI TESLİM ALDI

 

Karşılama merasiminin ardından heyeti Meclis Milletvekili Yemek Salonuna ağırlayan Çaturoğlu ardından TBMM’si Halkla İlişikler Binasının Zemin katında bulunan büyük salona geçti.

Burada gerçekleşen toplantıda Alaplı’nın talep ve istekleri masaya yatırılırken toplantıda AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ile Özcan Ulupınar’da hazır bulundu. 

 

ÇATUROĞLU: SORUNLARIN HEPSİNİ BİLİYORUZ

 

Milletvekili Çaturoğlu toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Alaplı İlçesinin sorunları yakından bildiğini belirterek şöyle dedi:

“Gerçekten gerçekleştirdiğiniz ziyaretten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Siz bizlerin her zaman yanındasınız bizlerde sizin destekçiniziz.  Diğer ilçeler gibi Alaplı’da bizim çok önem verdiğimiz, sorunlarını ve beklentilerini bildiğimiz bir ilçe.  Diğer Milletvekillerimiz ile birlikte söz konusu talepler, ya üzerinde durduğumuz ya da yakinen takip ettiğimiz projeler. Hepsini biliyoruz. Gerek Bakanlık, gerek Müsteşarlık, gerekse Genel Müdürlük düzeyine her türlü çalışmayı ortaya koyuyoruz.”

 

DİĞER VEKİLLERDE HAZIR BULUNDU

               

Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal ise Alaplı İlçe, mahalle ve köylerin ortak talepleri olan başta Alaplı Mollabey alternatif yolu olmak üzere, Gümeli Hasanballı barajının yapımının hızlanması, Enerjisa’da yaşanan sorunlar, köylerin kanalizasyon arıtma sorunları, asfalt ve İl Özel İdaresinin araçlarının yetersiz olması gibi sorunların içinde yer aldığı dosyaları Milletvekilleri Özbakır, Ulupınar’a ve Çaturoğlu’na teslim etti.

 

UYSAL VE HEYETİ, KARŞILAMADAN MEMNUN AYRILDILAR

 

Muhtar Uysal toplantıda yaptığı konuşmasında, Alaplı’nın hizmet açısından önemli yatırımlara ihtiyaç duyduğunu belirterek şöyle dedi:

“Biz buraya Heybemizi doldurmaya geldik. Sizlerden destek bekliyoruz. Alaplı’da bulunan Muhtarlarımızın yüzde 95’i burada yüzde 5’inin ise sizlere selamı var. Rahatsızlıklar ve geçerli mazeretleri sebebiyle gelemediler. Bizi gerçekten çok güzel karşıladınız. Bunun için size teşekkür ediyorum.

Bizim Alaplı’da başta Emniyet Müdürlüğümüzün bina ihtiyacının karşılanmasını istiyoruz. İstihdam sorunları var. Biz dosyalarımızla buraya geldik ve sizlerin de bu hizmetlerin takipçisi olacağınızdan en ufak kuşkumuz yok. Özellikle siz Milletvekillerimiz Alaplı’mızın sorunlarını yakından takip ediyorsunuz. Dere ıslahının yapılması, Organize Sanayi Bölgesinin hayata geçirilmesi gibi sorunların acilen çözümüzü bekliyoruz.”