Adaylık açıklandığında Kdz. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın partisinden istifasına sebep olan süreçte, aday gösterilen yeminli mali müşavir Erol Şahin’in seçim çalışmaları kapsamında ilçe esnafını ziyaret ettiği bildirildi.

Gönderilen yazılı açıklamada İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ve partililerle birlikte esnafı geen Şahin’in sıcak karşılandığı belirtildi.



Açıklama metni şöyle:

Çarşı içinde ve Yalı caddesinde esnafı ziyaret ederek 31 Mart seçimlerinde destek isteyen Şahin, esnafların ve vatandaşların sevgisiyle karşılaştı. Esnaf ziyaretinde kısa bir açıklamada bulunan Başkan adayı Şahin, “Bugün de çarşı merkezinde bir farkındalık oluşturmak ve esnafımızla buluşmak üzere partimiz bir program düzenledi. Bizde bu program çerçevesinde bir kısım esnafımızı dolaşarak bu anlamda bir farkındalık oluşturmaya çalıştık” dedi.



Şahin sözlerine şöyle devam etti:

“Kentle bütünleşme anlamında, kentin merkezi alanlarında yönetsel anlayışımızı hissettirme bakımından bu çalışmaları değerli buluyorum. Önümüzdeki günlerde hiç erişim sağlanmamış alanlarda halka dokunmak suretiyle de sağlıklı bir seçim propagandası çerçevesinde faaliyetlerimizi yürüteceğiz. Heyecan verici bir süreç olduğunu düşünüyorum. AK Parti teşkilatının bütün kademeleri ile birlikte bu faaliyetleri etkin bir şekilde hayata geçirmeye çalışacağız.”