24 yıllık Fransızca Öğretmeni Gül Güleryüz, Nimet  İlköğretim Okulu’ndan emekli olduktan sonra da, öğrencilik yaşamına devam ederek bir üniversite daha bitirirken, başarısından dolayı ayrıca Onur Belgesi ile ödüllendirildi.

İstanbul  Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Yabancı Diller Eğitim Bölümünden mezun olduktan sonra,  Borçka , Yalova ve Kdz.Ereğli görev yapan Gül Güleryüz, . Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü  56 yaşında bitirdi. Lisans diplomasının dışında başarısından dolayı ayrıca   onur belgesi ile de takdir edilen Güleryüz  Öğretmen,  iki çocuk iki de torun sahibi.



Yazdığı ve şu anda basımını beklediği bir romanı da bulunan Gül Güleryüz, Kültür Sanat Gurubu Gülce’nin de kurucusu. Gülce Grubunu birlikte oluşturduğu yakın arkadaşları , Ayşe Eren, Ciğdem Çelik ve Ayşe Hindistan “Sen bizim herşeyimizsin”  sloganıyla kendisine bir kutlama partisi  düzenlediler.

Güleryüz’ün arkadaşları adına konuşan Ayşe Hindistan şunları söyledi:

“Yazmaya; öyküler, şiirler ve manilerle devam eden arkadaşımız bizim gurur kaynağımızdır Kendisine bundan sonra ki yaşantısında mutluluk ve başarılar dileriz.”