12'nci Dönem Başbakanlık Uzman Yardımcıları, Pazartesi günü başladıkları Zonguldak'ı inceleme gezisine, Zonguldak Belediyesi ile devam etti.
Başbakanlık Personel ve Prensipler Daire Başkanı Mehmet Karaman başkanlığındaki heyeti, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Camgöz ve Strateji Geliştirme Uzmanı Necati Akkaş ile Özel Kalem Müdürü Ali Çapri karşıladı.
Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in Ankara'ya gitmesi nedeniyle başkanlık makamında misafirleri ağırlayan Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Camgöz, uzmanlara belediyenin çalışmaları konusunda geniş ve açıklayıcı bilgiler verdi.
Camgöz, ziyarette yaptığı konuşmada, Limanımız en büyük handikabımız. TTK'ya ait, ama orayı rehabilite edeceğiz. Önce arıtmanın bitmesi gerekiyor. 2-3 yılı bulacak, ama kesinlikle yapılacak. Ereğli gibi bir sahilimiz olması gerekiyor. Ziyaretinizden çok memnun olduk dedi. Başbakanlık Personel ve Prensipler Daire Başkanı Mehmet Karaman ve heyette bulunan uzman yardımcıları, Zonguldak ve belediye ile ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Camgöz'den bilgi aldılar.
12'nci Dönem Başbakanlık Uzman Yardımcıları, daha sonra ise İl Özel İdare binasında Vali Erol Ayyıldız başkanlığında yapılan Encümen toplantısına katıldılar. Burada da kendilerine İl Özel İdaresi'nin çalışmaları ile ilgili sunum da yapıldı.