Kozlu Belediyesinin  Hasta Takip Merkezi hizmetlerini sürdürüyor.  Hastaların hastanedeki işlemleri biter bitmez evlerine bırakan Hasta Takip merkezi Sorumluları hastaları evlerinde ziyaret ediyorlar. Evinde ziyaret ettikleri hastaların da tüm ihtiyaçları karşılamaya çalışıyorlar.

Erkek hastalara evde tıraş hizmetinin yanında,ilaç ve mama ihtiyaçlarınıda karşılamaya çalışan sorumlular, kimsesiz vatandaşlar içinde, gıda ve giyim, kırtasiye gibi ihtiyaçları da temin etmeye çaba gösteriyorlar.

Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın talimatları doğrultusunda faaliyet gösteren 153 Hasta Takip Birimi kurulduğu günden itibaren  hastalara,Kanserli,yardıma muhtaç, evinde ilgileneceği yakını olmayan tüm hastalara her konuda yardımcı olmaya devam ediyorlar.

Hastalara hastanelerde  hastalara refakat eden Kozlu Belediyesi ekipleri hasta taburcu olmasının ardından evlerine giderek de ziyarete bulunuyorlar. Hastaların tetkik ve yatış işlemlerinde de yardımcı olan ekip, hastaları evinde ziyaret ederek ihtiyaçları hakkında bilgiler alıyorlar.153 Hasta Takip Birimi Sorumlusu Cengiz Alagözoğulları, "Hizmetimiz Kozlu sınırları içinde devam ederken, yatalak ve hasta vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz.  Sayın  Başkanımız Ali Bektaş'tan aldığımız güç ve destekle hastalara yardımcı oluyoruz. Bu konuda birimi kurarak bizlere güç veren Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş'a hastalar ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.