AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ile Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Çaydeğirmeni beldesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile birlikte yapımı devam eden Kent Ormanı'nda incelemelerde bulundular.

Milletvekili Ulupınar, Kaymakam Öner ve Belediye Başkanı Gebeş, Çaydeğirmeni'nde yapımı süren Kent Ormanı'nda incelemelerde bulunarak, çalışmaların daha güzel olması için bazı önerilerde bulundular. Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli Orman Yüksek Mühendisi Cem Bektaş'tan ve Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'ten detaylı bilgiler alan Milletvekili Özcan Ulupınar ve Kaymakam Hüseyin Öner, Kent Ormanı'nı çok beğendiklerini ve bittiğinde Çaydeğirmeni'nin değerine bir o kadar daha değer katacağını, burasını bir çekim merkezi haline getirecek olduğunu ifade ettiler. Belediye Başkanı Satılmış Gebeş de, Kent Ormanı'nın yaklaşık 44 bin metrekare alana kuruluyor olduğunu ifade ederek Ulupınar ve Öner'e şu bilgileri verdi;
Çaydeğirmeni'nin büyümesine paralel sosyal ve kültürel anlamda da insanlarımızın ihtiyaçları beklentileri de büyüdü. Bu anlamda bizde Çaydeğirmeni'nde sosyal ve kültürel projelere de ağırlık verdik. Bu anlamda belde halkımızın hafta sonlarını ve boş zamanlarını rahatlıkla geçirebileceği sosyal donatı alanları ihtiyaç duyuluyordu. Burada Orman Genel Müdürlüğü ile birlikte planladığımız Kent Ormanı Projesi ile gerçekten insanlarımızın hoş vakit geçirip boş zamanlarını değerlendirebileceği mükemmel bir çalışma yapıyoruz. 44 bin metrekare alanda oyun grupları, kafeteryası ile kamelyaları ile şadırvanı mescidi, mini futbol, basketbol, voleybol sahaları, yürüyüş yolları ile çok amaçlı bir tesis kuruyoruz. Kent Ormanı'nda çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah sizlerle birlikte 11.11. 2011 tarihinde saat 11.00'de Kent Ormanımızın a-çılışını yapacağız. Kent Ormanımız bittiğinde hemşehrilerimiz geniş ve güzel bir mekânda boş vakitlerini geçirip tatil yapma imkânı bulacaklar.
AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Başkan Gebeş'e Kent Ormanı Projesi'nin bir an önce bitmesi ve açılış gününe eksiksiz hazır olması için tüm imkanların seferber edilmesini isteyerek, kendilerinden proje ile ilgili bir talepleri olup olmadığını sordular. Başkan Satılmış Gebeş de, Milletvekili Özcan Ulupınar ile Kaymakam Hüseyin Öner'e Çaydeğirmeni beldesinde yapımı devam eden bütün projelerde olduğu gibi Kent Ormanı Projesi'nde de kendilerine verdikleri bütün desteklerden dolayı teşekkür edip Kent Ormanı ile ilgili kendilerinden bir-iki küçük talepte bulundu. Ulupınar ve Öner de, Başkan Gebeş'in Kent Ormanı ile ilgili bu istek ve taleplerini hemen yerine getireceklerini söylediler.