Alaplı Belediye Başkanı olarak yılın yarısını dolduran Nuri Tekin, kısa sürede yaptığı birçok hizmetlerle İlçe halkını takdirini kazandı.
Tekin, yaptığı çalışmalarla Alaplı halkının takdirini kazanmaya devam ediyor. Belediye Başkanlığı koltuğuna oturalı 6 ay olan Tekin, ekibi ile birlikte yaptığı çalışmalarla Alaplı’nın çehresini değiştirmeye devam ediyor. Adeta bir şantiye alanına dönen Alaplı’nın her köşesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Alaplı Belediyesi taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor.
Alaplı Belediyesi’nin çalışmaları Alaplı halkının istek ve görüşleri doğrultusunda aralıksız devam ediyor. Vatandaşların ihtiyaç, şikâyet ve önerilerine anında cevap veren Tekin, Alaplı Belediyesi deyim yerindeyse Sosyal Belediyeciliğin hakkını veriyor. Alaplı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve ekibine olan güvenlerinin sonsuz olduğunu ifade ederek, geçmiş dönemdeki Belediye Başkanlarından böyle çalışma görmediklerini belirtiyorlar.

 

HALKA HİZMET HAK’KA HİZMETTİR
Alaplı halkının huzuru ve refahı için Alaplı Belediyesi’nin gece gündüz çalışmaya devam ettiğini ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı halkının istekleri doğrultusunda ellerinden gelen çalışmaları yaptıklarını ifade ederek; ‘ Biz inanıyoruz ki halka hizmet Hak’ka hizmettir. Halkımızın istekleri ve şikâyetlerine öncelikli olarak cevap vermeye gayret ediyoruz. Alaplı halkı hizmetin en iyisine layıktır. 

Biz bunun bilincindeyiz. Bu anlayış ile halkımız için en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Alaplı halkının hiçbir kuşkusu olmasın. Biz halkımızın hizmetkârıyız. Ve halkımız için en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz’ dedi. 

(Haber Cem Sürmeneli)