Gülüç halkının hizmetkarı olmak için görev istediklerini belirten Ak Parti Gülüç Belediye Başkan adayı İsmail Yılmaz, “Gülüç’de kimseye hayal satmayacağız. Kaybetme gibi bir sıkıntımız yok, Gülüç halkı bize bu güveni veriyor. Biz yapacağımız hizmetleri nasıl programlarız onu hesaplıyoruz”

 

Ak Parti’nin Gülüç Belediye Başkan adayı İsmail Yılmaz, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Hasan Polat ve Hasan Ertaş ile gazeteniz Önder’in merkez bürosunu ziyaret etti, kurucu Celal Bozkuş ve Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüştü. Seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Yılmaz, Gülüç halkının talepleri doğrultusunda proje hazırlayacaklarını söyledi. Seçimleri kazanmasının ardından parti rozetini çıkaracağını ve her kesimin başkanı olacağını vurgulayan Yılmaz konuya ilişkin yaptığı açıklamalar şu şekilde:

 

“DOLU DOLUYA 50 GÜN YAŞAYACAĞIZ”

“Adaylık süreci biraz geç başladı, zor olanda mutlaka bir hayır vardır. Bu anlamda gecikme hayırlı oldu diyorum. Süre biraz kısıtlı görünse de normal, sıkıntımız yok, daha 50 günümüz var. Dolu doluya bir 50 gün yapacağımız. Çalışmalarımızı önce belediye meclis üyelerini belirlemesi ile başladık, belediye meclis üyelerinin tamamını belirledik. Ben bu noktada bizi bu göreve layık gören başta genel merkez yöneticilerimize, milletvekillerimize, teşkilat personelimize, belde başkanlarımıza ve Gülüç halkına teşekkür ediyoruz. Biz buraya seçilirken anketlerin vermiş olduğu sonuçlar, temayüldeki sonuçları bir etkisi oldu. Onun için Gülüç halkına teşekkür ediyorum.

 

“İSİMLER BELLİ SIRALAMA DEĞİL”

Kazandığımız zaman Gülüç’e en iyi hizmeti sağlamak için hizmetkar olmak için yola çıktık. Belediye meclis üyelerini belirlerken sıralamanın değil Gülüç’e yapılacak hizmetleri ön planda tuttuk. Yaptığımız meclis üyeliği listesinde adaylar belli ancak kimin hangi sırada olduğunu adaylarımız dahi bilmiyor. Diğer partilerin meclis üyeliklerinde 1-2 kavgaları yapılırken 10 günlük kısa sürede bizim bu işi tamamlamamız benim ne kadar değerli insanlarla çalıştığımın bir göstergesidir.

 

EV VE ESNAF ZİYARETLERİ BAŞLADI

Gülüç halkının önüne çok güzel bir şekilde projelerimizi hazırladık. Biz bunu yaparken Gülüç halkının istekleri doğrultusunda proje hazırlayacağız, onlara da soruyoruz, ev sohbetlerimize başladık, esnaf gezilerine başladık. Eksiklerimizi yapmamız gerekenleri paylaşacağız, onların da istekleri doğrultusunda Gülüç’ü yeniden eksikliklerini tamamlama noktasında yolumuza devam edeceğiz.

 

“GÜLÜÇ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

Gülüç’de Ak Parti iktidara görevine devam etmektedir. Hizmet yarışında bazı şeyler eksik bazıları da fazla olabilir. Yapılamayanları yapmak üzere aday olduk. Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör’e bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz, yapmak istediği gerçekleştiremediklerini biz yapacağız çünkü Gülüç halkı herşeyin en iyisine layıktır.

 

4 MAHALLEDE 5 SEÇİM BÜROSU

Önümüzdeki günlerde yoğun bir şekilde parti çalışmalarına ve insanlarımızın ulaşılması noktasında tüm argümanları yerine getireceğiz, hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Gülüç’de 4 mahallede 5 noktada seçim bürolarımızı hazırladık. İnsan olarak hatalarımız da olabilir, ısrardan her zaman da geri dururuz. Basının vereceği destek ile çok güzel hizmetler yapabileceğimi umut ediyorum. Fazla söze gerek yok, Gülüç halkı kararını vermiştir, biz bundan sonra seçimi kazanma değil seçimden sonraki projeleri düşünüyoruz. Kaybetme gibi bir sıkıntımız yok, Gülüç halkı bize bu güveni veriyor. Biz yapacağımız hizmetleri nasıl programlarız onu hesaplıyoruz.

 

“HAYAL SATMAYACAĞIZ”

Gülüç’de kimseye hayal satmayacağız, biz Gülüç’e bir Belediye Başkanı değil bir kardeş, arkadaş, hizmetkar olmaya talip olduk. Hoş bir seda bırakabilmenin bir gayreti vardır. Sizin en hayırlınız insanlara en faydalı olanınızdır. Belediye Başkanı seçildiğimiz gün rozetimizi bir kenara bırakıp Gülüç halkının belediye başkanı olmaya talibiz, kimseye ötekileştirmeden, oy vermiş vermemiş bakmadan herkese eşit hizmet vermeye söz veriyoruz. Siyaseten bizi tanıyanlar bilirler, biz kimseyi ötekileştirmedik, kimsenin kişiliği nereden geldiğine değil ne hizmetler yaptığına bakarız. İnşallah önümüzdeki günlerde proje anlamında da yapmış olduğumuz çalışmaları bilgileri kamuoyuna titizlikle duyuracağız. Önder Gazetesi Ailesine de tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışından ötürü bir kez daha teşekkür ediyoruz”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)