CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı önünde oluşturulan platformda partililere seslenen Ocakçı, yaşanabilir ve bugünden daha mutlu bir Kdz.Ereğli yaratmak için yola çıktıklarını söyledi.

 

"10 TANE ADAY ÇIKARTTILAR KARŞISINA"

Diğer aday adaylarının adaylık açıklamalarında Kdz.Ereğli Belediyesi'nin kötü yönetimine ilişkin herhangi bir açıklama yapmadığı eleştirisini getiren Ocakçı, şu ifadelere yer verdi: "4,5 Yıldan beri o kadar kötü yönetiyorlar ki bu kenti kendi adamları bile 10 tane aday çıkarttılar karşısına. Bizim muhalefet etmemize bile gerek kalmadan 10 tane adayları var karşısında. Bu başarısız olduklarını gösteriyor. Kendimizi anlatmaya gerek yok artık. Biz hizmet etmek için geliyoruz. Kişi anlamında gelmiyoruz, biz ekip olarak gelmek istiyorum. Ben belediye başkanıyım diye değil biz belediye başkanı olacağız. Bu memleketi hep beraber kardeşçe yöneteceğiz.

 

"ZENGİNLERİN MECLİSİ OLMAYACAK"

Bizim kuracağımız belediye meclisi, zenginler meclisi olmayacak. Her meslekten mümkün olduğunca her mahalleden temsiliyetin olduğu belediye meclisi olacak. Ereğli'de 4,5 senedir meclis üyeliği yapmaktayım, azıcık ne olduğunu bilmekteyim, eleştirmekte ve doğruyu göstermekteyim.

 

"ÇAMUR GİBİ SU İÇİRMEYECEĞİZ"

Bu memleketin insanına çamur gibi su içirmeyeceğiz. O mecliste çıkıp elimize bir bardak alıp da bu temiz diyerek şov yapmayacağız. Kendimiz ne içiyorsak ne yiyorsak onu içirecek yedireceğiz. Biz bu kentin insanlarının hayalleri ile oynamayacağız. Bu memlekete kampüs yapacağız, müjde demeyeceğiz yapamayacaksak. Onlar gibi boş boş sırıtıp Ereğli'ye kampüse gerek yoktu demeyeceğiz. Biz insanları televizyon ve basında kandırmayacağız. Hergün televizyon basın karşısına çıkıp müjde demeyeceğiz.

 

"İL OLMASINI İSTEMEYEN BELEDİYE BAŞKANI"

Ereğli'nin il olmasını istemeyen bir belediye başkanı var. Bizim hedefimiz sivil toplum kuruluşları ile Ereğli'yi bir tık daha yukarıya çıkarmaktı. İl olmak istemeyen belediye başkanı ile yol mu yürünür? Hayaller sattık, hayalleri yıllar boyu sattılar"

Seçilmesi durumunda yapmayı planladığı çalışmalara ilişkin de bilgiler aktaran Ocakçı, toplantı sonrası katılımcıların tebriklerini kabul etti.

(AA)