Ormanlı’da 4 katlı sosyal tesis için ilk çalışma başladı. Belediye Başkanı Başol, ‘laf değil iş üreteceğiz’ sloganıyla yola çıktıklarını hatırlattı yeni projeleri de belde halkı ile buluşturacaklarını söyledi.

 

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ormanlı’da eski Pazar yeri alanına 4 katlı sosyal tesisin yapımı için ilk kazmanın vurulduğunu açıkladı. İçerisinde düğün, konferans salonunun da bulunacağı sosyal tesis ile ilgili Belediye Başkanı Başol şu açıklamayı yaptı:

“Hayırsever bir yatırımcıyla yaptığımız görüşmeler neticesinde kendileri Ormanlı’ya yatırım yapmaya karar verdiler.4 Katlı bir bina olacak. İçinde düğün salonu, konferans salonu, sergi salonu, misafirhaneler ve kafetarya olacak. Ayrıca yine başka bir belediye arazimize de spor salonu projemize de inşallah yakın zamanda başlıyoruz. Yapılacak olan tesislerin tüm hakları belediyemizin olacak. Sadece yatırımı yapan değerli şahsa isim hakkı veriyoruz. Bu proje hayata geçtiğinde Ormanlı’nın şimdiye kadar yapılmış olan en büyük projesi olmuş olacak. Bizler laf değil iş üreteceğiz, sloganıyla 30 Mart ta halkımızın karşısına çıktık. Bu sözümüzün sonuna kadar arkasındayız. Bu müthiş projemizin şimdiden Ormanlı ve bölge halkımıza hayırlı olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)

(Fotoğraf: Foto Güneş Ormanlı)