Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, 350 yatak kapasiteli hastanenin büyük oranda tamamlandığını hizmete girmesi ile bölge halkının daha kaliteli hizmet alacağını söyledi. Yeni hastanenin bulunduğu alana kavşak yapım işi için önceki gün Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüşen Milletvekili Candan’ın gayretleri ile uzun yıllar tepki çeken Gülüç-Kepez arasındaki karayolunda düzenleme çalışmalarına da başlandı.

 

Kdz.Ereğli’de 350 yatak kapasiteli hastanenin hizmete girmesine az bir süre kala Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, “Gelişmeleri yakından takip ediyorum” dedi. Bölge halkının kaliteli sağlık hizmeti alacağını açıklayan Prof.Dr.Candan, “350 Yatak kapasiteli akıllı hastanenin hizmete girecek olmasından son derece mutluyuz. Büyük oranda çalışmalar tamamlandı ve teslim süresi yaklaştı. Halkımız modern bir hastanede tedavi imkanı bulabilecek. Bölge için son derece önemli bir hizmet. Sadece Kdz.Ereğli için değil Alaplı, Zonguldak, ilçeler, beldelerimiz, köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız da yararlanacaktır. Modern tıp aletlerinin yeralacağı her türlü ince detayların dahi düşünüldüğü yeni hastanemiz bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, yeni hastane alanının bulunduğu bölgeye yapılacak kavşak ile ilgili de Karayolları Genel Müdürlüğü’nde görüşmelerini sürdürüyor. Öte yandan uzun yıllar kanayan yara haline gelen defalarca dile getirilmesine rağmen Milletvekili Candan’ın özverisi ile projelendirilen Gülüç-Kepez arasındaki karayolunun asfaltlanması ve yeni düzenlenmesinde çalışmalara başlandı. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ın da belediye olarak destek verdiği süreçte Gülüç-Kepez arasındaki yolun alt yapısının kısa sürede tamamlanabilmesi için adeta seferberlik ilan edildi.


(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)