Göreve geldiği günden buyana sergilediği kavgadan ve polemikten uzak duruş ile kamuoyunun beğenisini kazanan çalışmaları ile de takdir toplayan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan’a Kdz.Ereğlililer Derneği tarafından teşekkür plaketi verildi.

 

Derneğin kuruluş sürecinde de etkin rol oynayan ve önceki gün Kdz.Ereğlililer Derneği Yöneticilerini ağırlayan Prof.Dr.Candan, gösterilen ilgiye, verilen desteğe teşekkür etti. Dernek Başkanı Noyan Keskin, Kdz.Ereğli’de huzur ve barış ortamının sağlandığını önümüzdeki süreçte sağlanacak güçbirliği ile kentin önemli hizmetleri alabileceğini hatırlatarak şunları söyledi:

“Milletvekili seçilmenizin ardından ilçemize baktığımızda Adliye Binası, yeni hastane, köprülü kavşak, pek çok noktada başlayan yeni okul inşaatları, ilçe, belde ve köylerimizin su ihtiyaçlarını karşılayacak gölet projeleri başta olmak üzere doğup büyüdüğünüz çocukluğunuzun geçtiği kentinize gece gündüz çalışarak katkı sağlıyorsunuz. Bizler sizlerle gurur duyuyoruz. Kdz.Ereğli insanı birlik ve beraberliği sağladıktan sonra neleri başarabileceğini zaten göstermektedir. Yine derneğimize sağladığınız katkıyı verdiğiniz desteğin hakkını ödeyemeyiz. Kdz.Ereğlililer Derneği olarak sizlere şükranlarımızı sunuyoruz”