Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Hüseyin Uysal, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında Ereğli Ziraat Odası’nı ziyaret etti. 

 

Uysal ziyarette yaptığı konuşmasında, tarımsal alanda iktidarın önemli destekler sağladığını belediye başkanlığını kazanması durumunda ilçede tarımın geliştirilmesi noktasında her türlü desteği vereceklerini söyledi. Kdz.Ereğli’de kavga ortamının diyalog ve işbirliği ortamına dönüşmesi gerektiğini belirten Uysal, Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve ekibinin önemli çalışmalara imza attığını belirterek, “Toplumun her kesimi ile barışığız. İlçemizde tarımın desteklenmesi ve nelerin yapılabileceği projelerle çalışmalarla ortaya konulur. Seçimleri kazandığımız andan itibaren tarım konusunda da önemli projeleri odalarımız ile ortaklaşa gerçekleştireceğiz. Ereğli halkı artık huzur ve iktidarın hizmetlerinden faydalanmak istiyor. Bu hizmeti el birliği ile birlikte getireceğiz”

Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat da seçimlerin demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu belirterek, “Bu yarışta sizlere de başarılar diliyoruz” sözleri ile konuştu. Yaklaşık 40 dakika süren ziyarette ilçe ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)