Saadet Partisi Zonguldak İl Divan Kurulu toplantısı sonuç bildirgesi açıklandı.

 

Seçmenin AKP, CHP, Cemaat üçgeninde bir çekişme ve siyasi gerilime maruz kaldığını belirtilen yazılı açıklama şu şekilde:  “30 Mart 2014 yerel seçimlerini geride bıraktık. Şehrimiz, milletimiz ve Ülkemiz için hayırlara vesile olsun. Kazanan arkadaşımıza ve ekibine başarılar diliyorum. Zonguldak’ta huzur, barış ve adaletin hâkim olması, kişisel menfaatlerin değil toplumsal menfaatlerin korunduğu bir yönetimin takipçisi olacağız.

 

GERİLİM SİYASETİ

2014 Yerel seçimleri ulusal siyasetin çok konuşulduğu bir atmosferde geçti. Seçmen AKP-CHP-CEMAAT üçgeninde bir çekişme ve gerilim siyasetine maruz kaldı. Aklıselim düşünemedi. Seçmen, yerel problemlerine çözüm bulacak projeleri belediye başkanlarından dinlemedi. Partilerin, Zonguldak’ımız için çözüm vaatleri vatandaşlar için inandırıcı olmadı. Fakat gerilim siyasetinin oluşturduğu ortamda vatandaş kimi desteklediğini değil, kimin kaybedeceği konusunda tercihini kullandı.

 

“CANLA BAŞLA ÇALIŞAN”

“Horoz dövüşü” siyasetiyle vatandaş iki partiden birine oy kullanması sağlandı. Bu bakımdan Seçmen 2014 yerel seçimlerinde kazanmasına inandığı partiyi / başkanı değil, kazanmaması gerektiğine inandığı partiyi - başkanı hedefine koydu. Saadet Partisi olarak seçim şartlarının aleyhimize kullanıldığı böyle bir seçimde canla başla çalışan, hiçbir menfaat beklemeden yalnız Allah rızası için bölgelerinde en büyük çalışmaları yapan, kısacası secimin gerçek kazananı olan Saadet Partisi kadrolarımıza teşekkür ediyorum”

 

(Haber Merkezi)