Alaplı Kaymakamlığı tarafından engellilerin devlet dairelerinde işlerini rahatça yapmalarının sağlanması amacıyla hükümet konağının girişine bir adet tekerlekli sandalye yerleştirildi. 
Alaplı Anadolu Engelliler Derneği Başkanı İsmail Korkut, Kaymakamlık tarafından engellilerin devlet dairelerinde işlerini rahatça yapmalarının sağlanması amacıyla hükümet konağının girişine bir adet tekerlekli sandalye konulduğunu söyledi.
Engellilere yönelik bu hizmetten dolayı Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç'a teşekkür ettiklerini belirten Korkut, "İlçe Kaymakamımız Yıldıray Malğaç'ın talimatıyla hükümet konağının girişine bir adet tekerlekli sandalye konuldu. Engellilerimizin bu hizmet dolayısıyla devlet dairesindeki işlerini rahat bir şekilde yapmaları sağlanmış oldu.
Kaymakamımıza bu duyarlı davranışı için teşekkür ediyoruz. Buradan da ilçemizdeki engelli vatandaşlara bu hizmeti duyurmak istiyorum. Ben tekrar kaymakamımıza göstermiş olduğu örnek davranıştan dolayı hizmet görecek engelli vatandaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum" dedi.