AKP Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz, Alaplı’ya bağlı Onurlu ve Ahatlı Köylerine ziyaretlerde bulundu.

Alaplı’da seçim çalışmalarını sürdüren AKP Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz, beraberinde AKP İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu İl genel Meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte Ahatlı ve Onurlu Köylerini ziyaret etti.
Onurlu Köyü’nde kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Yılmaz, halk evinde yaptığı konuşmada, “Ülkede kendi sorunlarınızı arz edebiliyorsanız o ülkede işler yolunda gidiyor demektir” dedi. Seçilirse yapacak çok fazla iş kalmadığını belirten Yılmaz, şöyle dedi;
“Eskiden teşekkür edemiyorduk hem de sorunlarımızı arz edemiyorduk çünkü teşekkür edecek ortada bir şey yoktu. Ülke hemen, hemen iflas etmiş bir durumdaydı. Sorunlarımız da arz edemiyorduk çünkü biliyorduk ki, söylesek bile çözüm üretilmiyordu. 10 senedir Türkiye’nin çehresi bu acıdan büyük bir ölçüde değişmiş durumda siyasetin yapılış tarzı değişmiş durumda bu köyün sorunları benim için cesaret kırıcı olmaktan ziyarete ümitlendirici oldu.
Demek ki seçilirse çok fazla bir işimiz kalmamış gibi görünüyor. 10 sene önce ülke batma seviyesine gelmiş, enflasyon sorun, sağlık, faiz sorunları vardı. Şu anda onların hiç biri yok. Köylerde sorunlarda küçük bir bütçeyle halledilecek şeylerdir. Köylerin bu küçük sorunlarını AKP iktidarıyla 4 sene sonra hiç konuşmayacağız.”