Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi  sakinlerince oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu tarafından  18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında bir konser verildi.

 

Kdz. Ereğli zmirlioğlu Huzurevi  sakinlerince oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu tarafından   18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Kdz Ereğli Belediyesinin katkılarıyla Yaşlılar Gençler Evi'nde bir konser verildi.Halktan da büyük katılımın olduğu konsere  Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, daire müdürleri katıldı.

Konserde Türk Sanat Müziğinin seçkin eserleri ile başlayan ilk bölüm Halk Türküleri ile devam etti. Bu bölümde Huzurevinde çalışan Özel Hizmet Alımı Personelinin katılması büyük ilgi gördü..

Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, 18-24 Mart Yaşlılar Haftasını bir dizi ziyaretler ve etkinliklerle kutladıklarını söyledi. Bu anlamda huzurevi sakinleri tarafından oluşturdukları Türk Sanat Müziği korosunca bir konser verildiğini belirten Ünal, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Kdz Ereğli Belediyesinin katkılarıyla Yaşlılar Gençler Evi'nde huzurevi koromuz tarafından bir konser verildi. Konserde Türk Sanat Müziğimizin seçkin eserleri ile başlayan ilk bölüm Halk Türküleri ile devam etti. Bu bölümde Huzurevinde çalışan Özel Hizmet Alımı Personelinin katılması da görülmeye değerdi. Yıllarca Huzurevimizdeki yaşlılara hizmet eden personelin onlarla birlikte aynı sahneyi paylaşması ve birlikte konser vermesi bizim için çok önemliydi. Biz gerçekten bir aileyiz. İlk defa böyle bir deneyim yaşayan çalışanlarımızın heyecanı seslerine yansıdı. Konserin sonunda Belediye Başkanımız ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte tüm koro Çiftetelli oynayarak müthiş bir performans sergilediler. Yaşlılarımızın oluşturduğu koromuz ileride bir televizyon kanalıdan çıkarsa şaşırmayın dedi.