Kdz. Ereğli Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Necdet Kocaman, Yaşlılar Haftası'nda huzurevini ziyarete gelenlere iadei ziyarette bulunduklarını söyledi.
İzmirlioğlu Huzurevi sakinleri, Yacızıoğlu Kuyumculuğu ziyaret etti. Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Necdet Kocaman, İrfan Yazıcıoğlu'nun da her anlamda kendilerine destek olduğunu belirterek, Sayın İbrahim İzmirlioğlu'nu ziyaretin ardından Sayın İrfan Yazıcıoğlu'nu ziyaret etmeyi uygun gördük. Sayın Yazıcıoğlu, sağolsun maddi, manevi her türlü desteği veriyor. dedi.
İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal da Yazıcıoğlu'nu, huzurevi ziyaretinde çok duygulandıklarını hatırlatarak, "Sayın Yazıcıoğlu'nun her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda kendisine teşekkür etmeye geldik. diye konuştu.
Huzurevi sakini eski Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Haşmet Alsaç da gerçekleştirilen ziyaretlerde moral bulduklarını dile getirerek, Yazıcıoğlu'na teşekkür etti.
Yazıcıoğlu da yaşlıları her zaman hürmet ve saygıyla andıklarını dile getirdiği konuşmasında, Sayın Ünal ve huzurevi sakinlerimize saygı ve selamlarımı sunuyorum, ellerinden öpüyorum. Her zaman yaşlılarımızın yanındayız, bunun bilinmesini istiyoruz. Huzurevine gittiğimizde ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Adeta üzerimizden bir ağırlık kalkıyor. Bir gün hepimiz yaşlı olacağımızı unutmamalıyız.