Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, 18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Huzurevi sakinlerine yönelik internet erişim kursu açmayı planladıklarını bu proje kapsamında Cumhuriyet Halk Evleri İdari Sorumlusu Tuncay Çınar ile ön çalışma ve bilgilendirme toplantısı yaptıklarını söyledi.Yaşlıların bu kurs sayesinde akrabaları ile internet üzerinden görüşme imkanına sahip olacağını ve belki de çetleşebileceklerini belirten Ünal, Bizler toplumla kaynaşmak, değişik projelerle hala işe yaradığımızı herkese duyurmak istiyoruz. Torunları yaşlılarımızı izliyor, evlatları onları İnternet ten onları görme fırsatı buluyor. İnşallah bundan sonra yaşlılarımız da onlara İnternet üzerinden erişebilecekler, telefonlarıyla fotoğraflarını gönderebilecek beklide çetleşe bileceklerdir dedi.
Cumhuriyet Halk Evleri İdari Sorumlusu Tuncay Çınar ve huzurevi sakinleri ile birlikte proje ön çalışma ve bilgilendirme toplantısı yaptıklarını kaydeden Ünal, 18–24 Mart Yaşlılara Saygı  Haftası etkinlikleri kapsamında programlarımızı günlere yayarak huzurevimiz sakinlerimizle çok güzel ve çok anlamlı projelere imza atıyoruz. Cumhuriyet Halk Evleri ile ortak Proje kapsamında İnternet erişim kursu ön çalışma ve bilgilendirme toplantısı yaptık. Başta Cumhuriyet Halk Evleri İdari Sorumlusu Tuncay Çınar olmak üzere tüm Kurs Öğretmenleri ve Kursiyerler Huzurevi Yaşlılarımızı sevgiyle ve hürmetle ilgi göstermişlerdir. Bilgisayar Atölyesinde proje hakkında bilgilendirilen Sakinlerimiz daha sonra diğer atölyeleri de gezmişler ve Yöresel Yemekler atölyesinde kendileri için hazırlanan sürpriz çay ziyafetinde dinlenme ve kursiyerlerle sohbet etme fırsatı buldular. Kendileri için hazırlanmış ikramlar ve sohbet yaşlılarımızın moral ve motivasyonlarını arttırmıştır. Aynı zamanda kursiyerlerin kendilerine hediye ettikleri tespihler de unutulmamış hepimizi çok duygulandırmıştır.
Bu anlamda başta Cumhuriyet Halk Evleri İdari Sorumlusu Tuncay Çınar olmak üzere  tüm kurs öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize  teşekkür ediyoruz diye konuştu.