Kdz. Ereğli'de faaliyet gösteren İzmirlioğlu Huzurevi sakinleri BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesini ziyaret etti.
Toplumsal sorumluluk projesi kapsamında ve yaşlılar haftası çerçevesinde Yaşlılar gençler bir arada temasıyla BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 2. Öğretim 3. Sınıf öğrencileri ile bir araya gelen huzurevi sakinleri onlarla unutulmaz bir gün geçirdi.  Proje kapsamında Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda bir araya gelen huzurevi sakinleri ve gençler birbirleriyle tanışırken İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal'ın konuşmasının ardından  'Öğretmen Olmalısın' başlıklı bir şiir okundu. Huzurevinde ikamet eden Emekli İlköğretim Müfettişi Hasan YazıcI, Emekli İlkokul Öğretmeni Leman Ertuğran gençlerle deneyimlerini paylaşarak öğretmen adaylarına tavsiyelerde bulundular.
Ziyarette ayrıca Huzurevi sakinlerinden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu üniversite öğrencilerine mini konser verdi.
Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Ali Azar, İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal'a katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.
Ziyarette BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Ali Azar ve Dekan Yardımcısı Profesör Doktor Soner Yavuz' da hazır bulundu.