Kdz. Ereğli Zerçev ve Erişgem Başkanı Cevat Kır, Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan kız çocukları ve berberindeki fasıl ekibi ile Ereğli İzmirlioğlu Huzur evini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette huzurevi sakinlerinin elini tek tek öpen Kır, tek arzusunun çocuk esirgeme kurumu ile huzurevinin yan yana olması olduğunu söyledi. Sevgi Projesi kapsamında, Cevat Kır Çocuk Esireme Kurumunda kalan çocuklarla birlikte gittiği Ereğli Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Geceye katılanlar, Zonguldak' tan gelen fasıl ekibinin seslendirmiş olduğu şarkılara eşlik ederken, gecede duygusal anlarda yaşandı.
Salonda ki yaşlıların ellerini tek tek öpen Cevat Kır'a huzurevinde kalan yaşlılar büyük ilgi gösterdiler. Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklarında programa dahil olmaları ile birlikte, iyiden iyiye güzelleşen ortamda, fasıl ekibinin seslendirmiş oldukları hareketli şarkılar eşliğinde yaşlılar ve çocuklar karşılıklı oynayarak eğlendiler. Yaşlıların, çocuklara büyük ilgi gösterdikleri gecede çocuklar ellerini öptükleri büyüklerine çeşitli hediyeler verdi. Yaşlıların çocuklara sık sık sarılarak, sevgi gösterilerinde bulundukları gözlemlendi. Bazı yaşlılar bu duygusal anlarda gözyaşlarına hâkim olamadılar. Bu projeyi "Sevgi Projesi" olarak isimlendirdiklerini ifade eden Cevat Kır "Yaşlılarımızın çocuk sevgisine, çocuklarımızın ise büyük şefkatine ihtiyacı var. Aslında Huzurevi ve Çocuk Esirgeme Yurtlarının aynı bahçe içerisinde olması gerekmekte. Odalarının pencerelerini açtıklarında, birbirlerini görmeliler, aynı bahçede zaman geçirip sürekli bir olmaları çok faydalı olacaktır. Büyüklerimizin çocuklarımıza öğretecekleri çok şey var. Verecekleri nasihatlerle onların hayatlarına olumlu yön vereceklerdir. Yavrularımızın başlarının büyüklerimiz tarafından okşanması her iki taraf içinde büyük bir motivasyon kaynağı olacaktır.Ayrıca bu ziyaretin 1 Ekim Dünya Yaşlılar gününe denk gelmesi bizleri ayrıca mutlu etti" dedi
Geceye katılan İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Necdet Kocaman düzenlenen organizasyondan dolayı Cevat Kır'a teşekkür etti. Ereğli İzmirlioğlu Huzur evi Müdürü Zeynep Ünal ise kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Cevat Kır'a teşekkürlerini iletirken bu gecenin geleneksel hale gelmesini temenni ettiklerini temenni etti. Geceye emekleri geçen İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Necdet Kocaman ve Ereğli İzmirlioğlu Huzur evi Müdürü Zeynep Ünal'a Cevat Kır tarafından çiçek verildi.
Zonguldak'tan gelen fasıl ekibinin seslendirdiği Türk Sanat müziği eselerine eşlik eden Huzurevi sakinleri, gönüllerince vakit geçirirken, bu etkinliği sağlayan Cevat Kır'a da teşekkür ettiler.