Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) ve Zonguldak Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliği ile Karabük Üniversitesi (KÜ) Sağlık Yüksek Okulu öğrencilerine Zonguldak Huzurevinde seminer verildi. 
Eğitim seminerine ilgi büyük olurken, huzurevi sakinlerinin tekerlekli sandalye ve bastonlarla gelmeleri dikkat çekti. Seminerde, Toplum Hizmetlerine Dayalı Öğrenme Eğitimi Çerçevesinde Engellilerde Fizyoterapi ve Rehabilitasyonla İlişkili Sorunlar ve Çözüm Önerileri konularında bilgilendirme yapıldı.
BEÜ Zonguldak Sağlık Yüksek Okulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Doç. Dr. Zuhal Kunduracılar, Değerli Huzurevi sakinleri toplantıya katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bugün şu amaçla buradayız. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKKA) Zonguldak ilinde fizyoterapi ve rehabilitasyonu geliştirilmesi için BEÜ Zonguldak Sağlık Yüksek Okulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon öğrencilerine mesleki farkındalıklarını oluşturulması projesiydi. Biz bu projeyi KÜ öğrencileri içinde yapıyoruz. Çünkü aynı bölgede olduğu için. Bu proje kapsamında özellikle amacımız toplum hizmetine dayalı öğrenme yöntemi ile yaşlılarda ve engellilerde fizyoterapi ve rehabilitasyonla ilişkili sorunları ve çözümleri tartışabilmek.  Neden engelli ve yaşlı konusunu seçtim. Özellikle Türkiye ve dünya artık yaşlanıyoruz. Fizyoterapistlere de çok iş düşüyor. Yaşlı nüfus arttığı zaman, beraberindeki sağlık problemlerinde çözmemiz gerekiyor. Bize de çok büyük sorumluluklar düşüyor dedi.