İzmirlioğlu Huzurevinde yılbaşı eğlencesi düzenlendi.
Kdz. Ereğli’de İzmirlioğlu Huzurevi sakinleri için yılbaşı eğlencesi düzenlendi. Yılbaşı eğlencesinde bir araya gelen huzurevi sakinleri canlı müzik eşliğinde dans edip eğlenerek yeni yılı erken kutladılar.
Yerel sanatçı Muammer Darçın’ın seslendirdiği şarkılara eşlik eden huzurevi sakinleri gönüllerince eğlenerek yeni yıla girecek olmanın mutluluğunu yaşadılar.
Alkışların tutulduğu hareketli türkülerle coşup oynandığı yılbaşı eğlencesinde çeşitli ikramlar da yapılırken yılbaşı pastası Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal ve Huzurevi sakinleri tarafından kesildi.
İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, yaşlıların yeni yıla daha moralli olarak girmelerini sağlamak amacıyla yılbaşı eğlencesi düzenlediklerini söyledi.
Ünal, “Belli günlerimiz oluyor, bahaneler buluyoruz. Bu yılbaşı eğlencemiz de böyle oldu. Hoşça vakit geçirmek ve yeni yıla güzel bir şekilde girmek için yılbaşı eğlencesi düzenledik. Yeni yıl hepimize ve yaşlılarımıza sağlık ve mutluluk getirsin” diye konuştu.
Huzurevi sakinlerinden Sevim Onat(80) ise konuşmasında, ”Yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.