Ballıca Köyü içme suyu inşaatı ihalesi ve Soğanlıyörük köyü içme suyu sondaj ihalesi Kaymakam İbrahim Çay başkanlığında İlçe Özel İdare Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Kdz.Ereğli’de Ballıca Köyü İçme Suyu İnşaatı İhalesi ve Soğanlı-yörük Köyü İçme Suyu Sondaj ihalesi gerçekleştirildi. Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Kdz.Ereğli İlçe Özel İdare Müdürü Cevdet Yiğit, Köy Hizmetleri İçme Suları Şube Müdürü Nejdet Koç, AKP İl Genel Meclis Üyeleri Osman Aslan, İsmail Tak, köy muhtarlarının da yeraldığı ihale Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay gazeteniz Önder’e konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Daha önce de haberini yaptığınız gibi Soğanlıyörük Köyünün içme suyu sondaj ihalesi gerçekleştirildi. Ballıca Köyü İçme Suyu inşaatı ihalesi de yapıldı” sözleri ile bilgi verdi.
ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR
Köy Hizmetleri İçme Suları Şube Müdürü Nejdet Koç’ın da verdiği bilgiler şu şekilde: Sondaj ihalesi 152 metreden oluşuyor, onunla ilgili ihaleyi yaptık en iyi teklifi Orfa Mühendislik verdi, sözleşme yapıldıktan sonra en kısa zamanda inşaata başlanacak. İnşaatların ardından proje hazırlıkları başlayacak. Yine Ballıca Köyü İçme Suyu İnşaatı ihalesini Cengiz Topaloğlu Mühendislik Müteahhitlik kazandı.