AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından Büyük Anadolu Otel’de iftar yemeği düzenlendi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin önceki Başkanlarından ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Milletvekilleri Ercan Candan, Özcan Ulupınar, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, parti yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, meslek odası yöneticileri ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirilen iftar yemeğine katılım yüksek oldu. İftar yemeğinin duasını İlçe Müftüsü Mustafa Erkan yaptırırken Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’da ilçeye yapılan hizmetlere katkı sağlayanlara teşekkür etti.

 

HİZMETLER KAZANDIRILDI

Çakır, 450 Yatak kapasiteli hastane, eğitim kalitesini arttıracak Fen Lisesi, Adliye Sarayı binası, Devrek yol ayrımı trafiğini rahatlatacak olan köprülü kavşak, yatırım programına alınan 11 adet okul, Ereğli’ye kazandırılan Denizcilik Fakültesi, Liman Başkanlığı binası, Çaylıoğlu, Armutlucuma ve Devrek’i yakınlaştıran Ereğli-Devrek karayolu, Gülüç ile Kepez arasındaki 6.5 kilometrelik yolun asfalt yapılması, Gülüç Belediyesi’ne yapılması programa alınan Gençlik Spor Merkezi, köylerin su ve yol ihtiyaçlarının karşılanması ve diğer hizmetlerin ilçeye kazandırılmasında emeği olan Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Ercan Candan, Özcan Ulupınar, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’a ve önceki milletvekillerine teşekkür etti.

 

SENDİKAYA TEŞEKKÜR

Çakır konuşmasının son bölümünde ise Türk Metal Sendikası ile Erdemir arasında imzalanan 24. Dönem toplu sözleşme görüşmelere değinerek, “Bölgemize bayram hediyesi veren Ereğli Demirçelik Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tar ve Yönetim Kurulu üyelerine ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’a, Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve Yönetim Kurulu üyelerine Ereğli ve bölge halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Milletvekili Ercan Candan’da konuşmasında dünyada Müslümanlara yönelik yapılan saldırılara tepki gösterdi.