Türkiye Taşkömürleri Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, Armutçuk Müessesesi'nde memur tabldotu, kurumun taşınmazları idaresinde 3 yıl süreyle işletilmek üzere kiraya verileceğini duyurdu.

İhaleye ilişkin verilen bilgilen ise şu şekilde:

İstekliler, Özel şartnamede gruplandırılan iş yerlerinin tümü için ekli teklif mektubu formunda KDV hariç bir yıllık kira teklifinde bulunacaklardır. İlk yıl kira bedeli ihale bedeli olup, takip eden yıllar kira bedelleri ise; bir önceki yıl kira bedelinin Türkiye İstatistik Kurumunca yayımlanan Üretici Fiyat Endeksine göre bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde değişim oranında arttırılması suretiyle bulunacak bedeldir.

İhale dökümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı'nda 100 lira bedel karşılığında temin edilebilecek. İhaleye teklif vereceklerlerin ihale dökümanını satın almaları zorunlu. Teklifler 28 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 15.00'e kadar TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı'na verilmiş olacak. Teklif zarfları aynı gün saat 15.00'den sonra açılacak. Tahmin edilen kira bedeli KDV hariç 74 bin 421 lira 99 kuruş olarak tespit edildi. İhale en uygun teklif veren isteklinin üzerine bırakılacak.