Bir aracın açık arttırma yöntemi ile satışa sunulduğu olayda ihaleye fesat karıştırıldığı belirtildi.
Zonguldak Merkez'de müşteki şahıslar Y.D. ile B.K. 3. İcra Müdürlüğünün 74 AV 142 plakalı aracın açık arttırma yöntemi ile satışa sunulduğunu şüpheli şahıslar Y.YD. ile O.V.'nin kendilerini tehdit ederek ihaleye sokmadıklarını iddia ederek şikayette bulundular. Yapılan şikayetin üzerine şüpheli şahıslar yakalanarak olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Sebepsiz darp edildi
Daha önceden tanıdığı bir kişi tarafından sebepsiz yere darp edilen kişi Polis Merkezine şikâyette bulundu.Olay Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi Gazipaşa Caddesinde saat 11:00 sıralarında meydana geldi. Müşteki A.Ç. şüpheli Ç.Ç. ile daha önceden tanıştığını ancak herhangi bir husumetinin bulunmadığını şahsın kendisini sebebini bilmediği bir nedenle darp ettiğini iddia ederek şikayette bulundu. Olayla ilgili alınan doktor raporunda şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlenen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eşinden şüphelenince…
Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi Fevzipaşa Caddesinde meydana gelen olayda müşteki şüpheli A.K. eşinin dükkanında çalışan M.V. isimli şahısla eşi arasında ilişki olduğunu düşünerek M.V. ile konuşmak için işyerine gittiğini konuştuğu esnada şahıs tarafından iteklenerek hakarete uğradığını iddia ederek şikayette bulundu. A.K.'nin şikayeti üzerine şüpheli M.V. yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanıldı.

Boğazını sıkarak darp etti
Zonguldak Meşrutiyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesinde saat 12:30 sıralarında meydana gelen olayda, ailevi nedenlerden dolayı tartışma çıktı. Müştekiler Z.A. ile L.A. tartıştıkları S.A., C.A., ile A.A. nın kendilerinin boğazlarını sıkarak darp ettiklerini, mutfakta bulunan bilgisayarı yere atarak zarar verdiklerini aynı zamanda park halindeki araçlarını da çizerek zarar verdiklerini iddia ederek şikayette bulundular. Yapılan şikayet üzerine olayla ilgili tahkikata başlanırken 3 şüphelinin faili firar olduğu belirtildi.

Hem dövdü hem aldattı
Zonguldak Karaelmas Mahallesi Uslu Sokakta meydana gelen olayda Müşteki N.K. isimli şahıs eşi Z.K. tarafından 3 gün önce darp edildiğini, bu nedenle annesinin evine gittiğini belirtti. Sonraki gün evine gelen N.K. eşini yatak odasında N. İle birlikte görünce kavga ettiklerini bildirerek şüpheli şahısların kendisini darp ettiğini iddia etti ve şikayetçi oldu. N.K.'nın alınan doktor raporuna göre hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilen olayla ilgili soruşturma başlatılırken 2 şüphelinin faili firar.

Tinerli tehdit
Bir kişi eşini tiner döküp yakmakla tehdit etti. Olay Zonguldak İncivez Mahallesi Sarmaşık Sokak'ta meydana geldi. Müşteki F.D. eşi F.D.'nin kendisini daha önceden darp etmesinden dolayı hakkında tedbir kararının olduğunu, yine de evine gelerek kendisini öldürmekle tehdit ettiğini belirtti. Bahse konu tarihte yine alkol almaya devam eden F.D.'nin eşi ile tartıştığı sırada evinde bulunan tineri olarak 'seni de kendimi de yakarım' diye üzerine döktüğünü belirten F.D. eşinden şikayetçi oldu. Yakalanan şüpheli F.D. nin ardından olayla ilgili tahkikata başlanıldı.

Bebek yüzüğünü
bile çalmış

Zonguldak Bahçelievler Mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayında Müşteki G.S.'nin evine kapı kilidini kırarak giren hırsızlar, 2 adet romanson marka erkek saati, goldaş marka altın bilezik, altın başak kolye ve yüzük, 1 adet altın kolye, 2 adet altın küpe, 1 adet ucunda küçük altınlar olan burma bilezik, 2 adet çeyrek altın, 1 adet tam altın, 1 adet yoncalı altın kolye, 1 adet üzerinde suratlar olan kolye ve küpe, üzerinde Seyra yazan küçük altın bileklik, 1 adet altın bebek yüzüğü, 1 adet bebek zincir bilekliği, 1 adet altın bayan kolyesi ve 1 adette imitasyon beşi bir yerdeyi çalarak kayıplara karıştı. Faili meçhul şahıs veya şahısların olduğu olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Uyuşturucu satışı yapan
1 kişi tutuklandı

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri, yaptıkları baskında uyuşturucu madde ele geçirdi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü, il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslarla ilgili çalışma başlattı. Koyu renkli bir araç içerisinde uyuşturucu madde bulunduğu yönünde bilgi alan ekipler harekete geçti. Alınan arama kararına istinaden araç Ulutan Barajı yolu üzerinde durduruldu. Araç içerisinde arama yapan ekipler, U.O, İ.Ö, O.K, U.A ve E.E'nin olduğunu tespit etti. Şahıslar üzerinde yapılan aramada suç ve suç unsuruna rastlanılmadı ancak araç içerisinde yapılan aramalarda, aracın sağ ön koltuğunun arka cebinde poşet içerisinde 4'ü gazete kağıdına sarılı biri sigara jelatini içerisinde olmak üzere toplam daralı ağırlığı 60 gram esrar maddesi ele geçirildi. Elde edilen uyuşturucu maddelerin M.N.Ç'ye ait olduğu tespit edildi. Ekipler Gökçebey Küçük Sanayi Sitesindeki adresinde uyuşturucu madde bulunabileceği ihtimali üzerine Gökçebey Cumhuriyet Başsavcılığından alınan yazılı arama kararına istinaden işyerinde arama yaptı.
Aramalarda işyerinin asma katında çekyatın sandık kısmında beyaz renkli poşet içerisinde daralı ağırlığı 192,15 gram olan 12 paket halinde satışa hazır uyuşturucu maddelerden kubar esrar elde edildi. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarılan M.U., İ.Ö. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, M.N.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.