Kdz.Ereğli'de gönüllü ev hanımları, kendi imkanlarıyla ihtiyaç sahipleri çocuklara, kazak, şapka, atkı, eldiven ve yelek örüyor.

 

GÖNÜLLÜ ÜRETİYORLAR

Ereğli Belediyesi Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü'nün sürdürdüğü, 'Okul Çocukları Üşümesin Projesi' kapsamında belediyeye ait Cumhuriyet Halk Evleri'nde bir araya gelen ev hanımları, ihtiyaç sahibi çocuklara gönüllü olarak çeşitli giyim malzemeleri üretiyor.

 

UYSAL ZİYARET ETTİ

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ziyarette yaptığı açıklamasında, gönüllü annelerin örnek çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

"SİZLERLE GURUR DUYUYORUM"

Ereğli Belediyesi'nin bu tür projelere her türlü desteği vermeye hazır olduğunu anlatan Uysal, "Proje kapsamında bir grup gönüllü bayanımız, kendi imkanlarıyla ihtiyaç sahibi çocuklarımız için, kazak, şapka, bere, atkı, eldiven, yelek gibi malzemeler örüyor. Sizlerle gurur duyuyorum. Duyarlılığınızdan ötürü hepinize tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

Belediyeye desteklerinden ötürü teşekkür eden gönüllü bayanlardan Dikiş Nakış Öğretmeni Serap Ay, "Hem zamanımızı geçiriyoruz hem de ihtiyaç sahibi çocuklarımıza katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve ekibine desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Örülen giyim malzemeleri ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılacak.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)