Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, adres beyan uyarısında bulundu, beldede yaşayan ancak nüfusa başka yerde kaydı bulunan vatandaşların ikametlerini Gülüç'e aldırmalarını istedi.

Vatandaşların bu sorumluluğu yerine getirmesini isteyen Demirtaş, şu ifadelere yer verdi:

"Belediyemiz tarafından yapılan kesin tespitlerde bazı hemşerilerimiz beldemiz sınırlarında ikamet etmelerine rağmen ikametgâhlarını farklı yerlerde ve kasabalarda göstermektedirler.  Hâlbuki her türlü Belediye hizmetleri Gülüç Belediyemiz tarafından verilmektedir.

"YILLIK ÖDENEK KAYBIMIZ MALUMDUR"

Gülüç beldemiz sınırlarında ikamet edip, resmi ikamet adresi farklı il ve ilçede bulunan hemşerilerimizden dolayı yıllık ödenek kaybımız malumdur.  Bu itibarla Belediyemizin İller Bankasından hak etmiş olduğu payların alınabilmesi ve hemşerilerimize daha iyi hizmetin sunulabilmesi, Gülüç’ümüzün imarlı hale getirilebilmesi için adres beyanında bulunmayan değerli hemşerilerimizin şu anda ikamet ettiği adreslerini beldemize aldırmaları şehrimiz için büyük önem taşıyor. Beldemizde oturduğu halde resmi ikameti olmayan vatandaşlarımızın 31 Aralık 2020 tarihine kadar ikametini beldemize alması, hizmet kalitemizi artıracağı gibi büyük bir sorumluluğu da yerine getirmiş olacaklar.  Tüm hemşehrilerimin gerekli hassasiyet ve özeni göstererek örnek vatandaşlığın gereğini yerine getireceğine inanıyorum